moze to

O, brak koła zapasowego? Może jest w środku!

Moderator: Mroczny
Mój pakiet startowy wyniósł 15 tys. i tylko dlatego, że więcej nie miałemKrecik pisze:Maciek - jedną rzecz bardzo dokładnie przelicz, ile będziesz miał kasy na całość, bo o tym pakiecie startowym za dziesieć tysięcy to my niestety nie żartujemy
Jezeli lezy sie na tapczanie i ma sie dwie lewe receKrecik pisze:ty pechowo trafiłes:(
ale generalnie potwierdza się to co mówią, gelenda MUSI kosztować 25 tysięcyJeśli kosztuje mniej, to reszte się włoży w doprowadzenie jej do stanu używalności, i jak zsumuje wszystko to wyżej wspomniana kwota wychodzi:)
Ja mam 463 i się nadajeMaciek Szwajca pisze:Usłyszałem taką opinię: "460 to model do jazdy w terenie i pracy np. w lesie a 463 to wersja szosowa i do terenu się nie nadaje"
Prawda to, czy nieprawda?
Trooper ma zsynchronizowany reduktorKrecik pisze:I takie podejście mi sie podobakmachacz pisze:Jeżeli jesteś zdeterminowany i gotowy na G to szukaj długo i uważnie i szukaj G Cabrio z silnikiem diesla
Czy parchol, pare lat temu byłem w podobnym miejscu, pojechałem na rajd z kolegą co ma G, i tak jak wczesniej byłem zdecydowanie G-przeciwnikiem, tak miesiac później miałem już swoją, i narazie nie zanosi sie na zmianyMaciek Szwajca pisze:A dlaczego cabrio? Nie żeby mi się nie podobało, ale jestem ciekaw dlaczego?Moze silnik kiedys zmienie i skrzynie biegów, ale reszta zostaje
ps. niech mi ktos pokaze jeszce jakies inne auto z synchronizowanym reduktorem![]()
![]()
TaaaaPasza pisze:Trooper ma zsynchronizowany reduktorKrecik pisze:I takie podejście mi sie podobakmachacz pisze:Jeżeli jesteś zdeterminowany i gotowy na G to szukaj długo i uważnie i szukaj G Cabrio z silnikiem diesla
Czy parchol, pare lat temu byłem w podobnym miejscu, pojechałem na rajd z kolegą co ma G, i tak jak wczesniej byłem zdecydowanie G-przeciwnikiem, tak miesiac później miałem już swoją, i narazie nie zanosi sie na zmianyMaciek Szwajca pisze:A dlaczego cabrio? Nie żeby mi się nie podobało, ale jestem ciekaw dlaczego?Moze silnik kiedys zmienie i skrzynie biegów, ale reszta zostaje
ps. niech mi ktos pokaze jeszce jakies inne auto z synchronizowanym reduktorem![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość