to byl koszmar.
jakis plastikowy popekany skaj ....
Naszczescie mam teraz fotele rcaro z lancii delta intergrale

Moderator: Mroczny
To fakt. Wygodne na dluzsze trasy , ale w terenie kiepska widocznosc. Aczkolwiek ja nie narezkam (jestem wysoki) , ale kumpel , ktory jest dosc niski powiedzial ze za ch.ja nie potrafil by tym sprawnie poruszac sie w terenie. Na allegro znalazlem kilka sztuk po nizszej cenie , np : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C799915Drako pisze:25 nie starczy
w hilu sie wygodnie siedzi , ale ma duzo duzo gorsza widocznosc.
Mnie w terenowce nie przekonuje taki rodzaj szyby.
W g widac wszystko przed autem.
Jak kupilem hila top tak wlasnie zrobilem - jak ktos tak lubiDrako pisze:oba silniki do niczego
Po co Kupowac auto zeby od razu zmieniac silnik.
Lepiej szukac czegos orginalnie z 300 d lub 290 d ( trzeba uwazac na nieudolnie przeszcepione )
W takim razie nie jestem zainteresowany.Krecik pisze:3.5, 4.0, ale to juz nowsze konstrukcje
tak oto ja napisalem doslownie - gdzie tu ze uwazam ze sie psujeRadzi sobie w terenie nieźle , nie psuje sie i jest wytrzymale (w polsce tylko panuje opinia ze sie sypia - bo maniek ciagle cos wyspie etc - ale imho jest tu rpoblem nie z wytrzymaloscia tylko ze sposobem uzytkowania sprzetu)
ogollnie pojechales po calosci.Zun pisze: ale mozesz mi wierzyc lub nie katowalem ja dosc ostro i nie wyjawiala zadnych oznak zmeczenia. Smiem nawet twierdzic , ze gdybys przerabial swojego bardziej z glowa tez by mniej razy ucierpial ...
Zle mnie zrozumailes ..... i chyba zle to napisalem , nie chodiz mi o moje wycieczki i ze ja ropbilem to z glowa i dlatageo moja fura nie ucierpiala. Chodzi mi oto , ze imho Maniek nie do konca przerabia hila z glowa , dlatego zcesto cierpi na tym jego sprzet. Np kilka razy poukrecal osie. Zamiast kupowac nowe wystarczylo kupic wzmocnione od merlina crawlera. Natsepna rzecz - zwiekszanie srednicy opony bez zmiany przełożenia w moście. To wszystko pozniej msci.Drako pisze:ogollnie pojechales po calosci.Zun pisze: ale mozesz mi wierzyc lub nie katowalem ja dosc ostro i nie wyjawiala zadnych oznak zmeczenia. Smiem nawet twierdzic , ze gdybys przerabial swojego bardziej z glowa tez by mniej razy ucierpial ...
lepiej sie nie osmieszac.
Nie ma sensu porownywac twoich paru wycieczek do regularnych startow manka od lat. a z tym o przerabianiu z glowa ....![]()
![]()
![]()
skoncz wasc wstydu oszczedz
@DrakoDrako pisze:ogollnie pojechales po calosci.Zun pisze: ale mozesz mi wierzyc lub nie katowalem ja dosc ostro i nie wyjawiala zadnych oznak zmeczenia. Smiem nawet twierdzic , ze gdybys przerabial swojego bardziej z glowa tez by mniej razy ucierpial ...
lepiej sie nie osmieszac.
Nie ma sensu porownywac twoich paru wycieczek do regularnych startow manka od lat. a z tym o przerabianiu z glowa ....![]()
![]()
![]()
skoncz wasc wstydu oszczedz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość