mechanicznaThe_kacpers pisze:się dowiedzieć od doświadczonych jaka wyciągarka była by dobra do G 463 krótkiej 300GD?? (i tak w przystępnej cenie)
i z liną 14mm

Moderator: Mroczny
to nie maTNT pisze:a coś elektrycznego w przystępnej cenie ale żeby dobrze śmigałoz góry dziękuje i pozdrawiam
hymmm... okoliczności więc narazie można powiedzieć, że oswajam się z terenemKrecik pisze: wiec, musisz sie okreslic, do czego ci ta wyciągarkajak do wyciągania, to dobrze, ale wtedy określ w jakich okolicznościach to wyciąganie ma następować
wtedy da sie określić... może
WOW niezła stronka. w koncu dowiedziałem się jakiej skrzyni potrzebujękrzysztof1908 pisze:możesz popatrzeć na montaż wyciągarki na stronce www.4x4.bikl.pl wejdź do galerii i jest tam cały proces montażu.
panie Krzysiu takie uwagi to raczej nie tuKrecik pisze:www.4x4abc.com tam jest 'źródło wiedzy' strony bikla
a na strone bikla.. montaż wyciagarki za ktorą nawet do konca nie zapłacił... przykre
Nieeee, nie ta osoba - ale inne. Ja tak kulturnie uogólniłem swoje dotychczasowe przeżyciaKrecik pisze:znaczy co, ciebie też?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość