bak plastikowy
Moderator: Mroczny
To chyba nie jest najsmutniejsze.benek pisze:i najsmutniejsza wiadomość - za 400 zł nie da się go zatankować do pełna.
Najsmutniejsze jest to, że nawet te 400 zł nie starczają na tak długo, jak by człowiek chciał. Coś już o tym wiem ...

G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
Oj tam - ale ja mam benzynkę - i bardziej pisałem o swoim przypadku 

G460 300TD '88 33" +4"
Masz diesla?benek pisze: i najsmutniejsza wiadomość - za 400 zł nie da się go zatankować do pełna.
Lej rzepak,
jest o tym na forum.
Albo kopalnia wiedzy na:
http://w114-115.org.pl/forum/viewtopic. ... C&&start=0
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
-
-
Masz tylko pod jednym progiem?benek pisze:te 41 to prawy zbiornik pod progiem
Pod przednimi nadkolami jest trochę miejsca...
Z tył mozna zamontować (na pace) platikowe zbiorniki (po 40 l) włoskie z jachtów.Mają gotowe ściągi i miejsca do montowania.
To wogóle zrobi się stacja benzynowa....
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
A jaki jest tego sens ?benek pisze:Tak więc teraz zasięg teoretyczny wynosi ok 1400km (96+12+41 litrów).
G460 300TD '88 33" +4"
Czasu to i może oszczędność - ale nerwów raczej nieKrecik pisze:tankowanie raz na dwa tygodnie,oszczednosc czasu, nerwów, itd itp... czysty zysk ;D

Troszkę toto pociąga wtedy z portfela

Fakt - za to wszystko można zapłacić kartą MasterCard.
Wrażenia z jazdy takim autem - bezcenne ...

G460 300TD '88 33" +4"
a jak jest z przejezdzaniem przez granice z takimi bakami.
Kiedys jak z lwowa jechalem to przedemna policja sprawdzala dokladnie auto , gdizes im jakis kanister wynalezli.
Czy celnicy w krajach , gdzie ropa ma lepszy smak nie beda sie czepiac ze sie przemyca rope w nieorginalnym dodatkowym zbiorniku . bo tak zreszta jest, kazdy normalny liczacy sie z kasa tankuje pod granica na full.
Kiedys jak z lwowa jechalem to przedemna policja sprawdzala dokladnie auto , gdizes im jakis kanister wynalezli.
Czy celnicy w krajach , gdzie ropa ma lepszy smak nie beda sie czepiac ze sie przemyca rope w nieorginalnym dodatkowym zbiorniku . bo tak zreszta jest, kazdy normalny liczacy sie z kasa tankuje pod granica na full.