AMORTYZATORY w GELENDACH: Amory Amorki Amortyzatorki Ogólnie

G, Unimog

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
BOOGIE

Post autor: BOOGIE » sob wrz 08, 2007 11:03 pm

Zacznijmy od tego, że ja nie jestem tym o kogo pytałem więc nie rozumiem czemu taki osąd, że "chcę się dorobić".
Pytam ponieważ gdy odstawiam tam auto to wiem, że jeżeli coś "wyjdzie" (czyli będzie wymagało wymiany/naprawy) to zostanę o tym poinformowany i otrzymam rzetelną informację jaki dana usterka będzie miała wpływ na dalsze użytkowanie i jak rozwiazać dany problem tak żeby działało a nie na moment (jak dla mnie wtedy terminy są usprawiedliwione bo wole mieć coś zrobione raz a dobrze.
Jestem po prostu zdziwiony takim zdaniem tym bardziej, że nie spotkałem się w Tymże warsztacie z podejściem typu "on u nas dużo kasy nie zostawi bo go nie stać"
Teraz my was jemy =)

Awatar użytkownika
Liroz

Post autor: Liroz » ndz wrz 09, 2007 9:47 pm

Nie zrozumiałeś, to zdanie kierowałem bezpośrednio do Bł. pewnie to przeczytał.

Dobra ja już się wypowiedziałem a teraz chcę zapomnieć o tym gościu
L E D for off-road

Technika idzie do przodu...

Awatar użytkownika
kruk888
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kruk888 » pn wrz 17, 2007 10:54 am

Ile ludzi, tyle ocen.... ( jak to w życiu..., oczywiście ocen subiektywnych :)21 )
Ja postawiłem na Bilsteiny B6 ze sprężynami (+6cm) z poznańskiego Posprigu. Pracują bez zarzutu. Na czarnym pełna kultura jazdy - nie za miękko / nie za twardo. Na wyjebach wg. mnie(oczywiście opinia subiektywna :)21 ) wybieranie nierówności bardzo dobre, bez kołysania, dziwnych przechylów, jedzie się jak dobrą salonką a nie jak wozem drabiniastym :D
Jak na razie jest OK. polecam
G463 300GE - do zabawy :-), trochę dłubnięta...no może dużo, ale nadal nie wygląda na zmotę :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mercedes”