Zacznijmy od tego, że ja nie jestem tym o kogo pytałem więc nie rozumiem czemu taki osąd, że "chcę się dorobić".
Pytam ponieważ gdy odstawiam tam auto to wiem, że jeżeli coś "wyjdzie" (czyli będzie wymagało wymiany/naprawy) to zostanę o tym poinformowany i otrzymam rzetelną informację jaki dana usterka będzie miała wpływ na dalsze użytkowanie i jak rozwiazać dany problem tak żeby działało a nie na moment (jak dla mnie wtedy terminy są usprawiedliwione bo wole mieć coś zrobione raz a dobrze.
Jestem po prostu zdziwiony takim zdaniem tym bardziej, że nie spotkałem się w Tymże warsztacie z podejściem typu "on u nas dużo kasy nie zostawi bo go nie stać"
AMORTYZATORY w GELENDACH: Amory Amorki Amortyzatorki Ogólnie
Moderator: Mroczny
- kruk888
- jestem tu nowy...
Ile ludzi, tyle ocen.... ( jak to w życiu..., oczywiście ocen subiektywnych
)
Ja postawiłem na Bilsteiny B6 ze sprężynami (+6cm) z poznańskiego Posprigu. Pracują bez zarzutu. Na czarnym pełna kultura jazdy - nie za miękko / nie za twardo. Na wyjebach wg. mnie(oczywiście opinia subiektywna
) wybieranie nierówności bardzo dobre, bez kołysania, dziwnych przechylów, jedzie się jak dobrą salonką a nie jak wozem drabiniastym
Jak na razie jest OK. polecam

Ja postawiłem na Bilsteiny B6 ze sprężynami (+6cm) z poznańskiego Posprigu. Pracują bez zarzutu. Na czarnym pełna kultura jazdy - nie za miękko / nie za twardo. Na wyjebach wg. mnie(oczywiście opinia subiektywna

Jak na razie jest OK. polecam
G463 300GE - do zabawy
, trochę dłubnięta...no może dużo, ale nadal nie wygląda na zmotę