Wyjscie z reduktora istnieje, wiec niby tylko wyciągarkę pociąć wstawić w ramę i smigać, ale czy ktos ten stan osiągnął

Chodzi mi o G, nie o wynalazki na ramie G ale z budą od czegos innego

K.
Moderator: Mroczny
chyba robią, 460 rocznik 86, PTO to nie jest największy problem, gorzej z resztą... masz jakis pomysł na realizacje samej wyciągarki ?Tołdi pisze:Podaj typ skrzyni biegów , reduktora i rocznik to sprawdzę czy wogóle produkują gdzieś PTO
Ok, widziałes G z wyciągarką od stara czy jeszcze teorie przerabiamy ?Tołdi pisze:Wg. mnie najwiękrzy problem to PTO , resztę można zmotać ze Stara
A jak wygląda sprawa baku paliwa, trzeba wywalać czy niekoniecznie ? No i chciałbym przynajmniej narazie uniknąć koniecznosci cięcia budy, tzn. owszem wyciąć dziurę na rewizje, ale zamontować tam zamykaną klapkę.Drako pisze:rama g jest za waska. ale beben da sie zwerzyc. raczej zakladaj stara bo w g rozne " magiczne:" przekladnie napewno szczezna.
wg mnie nie zmiesci sie przy org baku ( w krotkiej) chcialem sobie zrobic dodatkowy zbiornik paliwa ( mam ten plastikowy 90 l ) i jest za malo miejsca. chyba lepiej wywalic bak i zawsze mozesz pociagnac line przez blioczek do tylu.Krecik pisze:A jak wygląda sprawa baku paliwa, trzeba wywalać czy niekoniecznie ? No i chciałbym przynajmniej narazie uniknąć koniecznosci cięcia budy, tzn. owszem wyciąć dziurę na rewizje, ale zamontować tam zamykaną klapkę.Drako pisze:rama g jest za waska. ale beben da sie zwerzyc. raczej zakladaj stara bo w g rozne " magiczne:" przekladnie napewno szczezna.
?
No ja pare 2 tygodnie temu też takiego stara od zamiatania ulic dorwałem na złomie i wziołem ładniutki silnk hydrauliczny (był przy szczotce tej co zamiata) ale niewiem czy to ma odpowiednie parametry do pompy 120l/hboris.blank pisze:Oglądasz złomiarzy ? Właśnie przytargałem potrzebne składniki wymontowując je z złomowanej ciężarówki do czyszczenia ulic (pompa, reduktory, rozdzielacze, silniki hydro i.t.p). Ale nie mówcie na mnie sknera.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości