1 - objechać szlifierką i poskładać most?
2 - pospawać pęknięcia, objechać szlifierką i poskładać most?
3 - dorobić nową
Moderator: Mroczny
może tak być...a nawet to pewne...Polch pisze: jeśli pracowało w innym moście będzie minimalnie obrobione i w moim dyfrze może nie brać wszystkimi zębami
No fajnie, ale ja mietka na silverstonie to na asfalcie nie zakręcebanan pisze:efekt działania jest zajebisty - stajesz na prostej drodze (robiliśmy to benzyną 3.2) gorący asfalt, but w podłogę, laczek się zapala, a po chwili tarczki się ściskają i blokują dyfer - płynnie więc o zerwaniu nie ma mowy - załącza się drugie koło i powstaje piękny pasek na asfalcie z dwóch kół...Polch pisze: jeśli pracowało w innym moście będzie minimalnie obrobione i w moim dyfrze może nie brać wszystkimi zębami
taaa gelanda LR i inne wielkorozmiarowe pojazdy sa wysokobudzetowe wniosek nasuwa sie jedenMOC pisze:banan pisze:to co ? dużo ? trza było przy suce zostać
niektorzy chca miec porzadne auta....
heniu w berecie pisze:taaa gelanda LR i inne wielkorozmiarowe pojazdy sa wysokobudzetowe wniosek nasuwa sie jedenMOC pisze:banan pisze:to co ? dużo ? trza było przy suce zostać
zes bidny kup se suke
zes bogaty to przebieraj w patrolach gelandach i innych LRach kazdy z nich tak samo dobry kazdy bedzie sie jebal z ta roznica ze w G usterka wystepuja rzadziej ale cena naprawy zabija w LR usterka wystepuje czesciej ale tylko boli
Ty, Heniu, a jak bardzo boli zwalona blokada w moscie LR ? (takim co to już ma te blokade czyli chyba jakis maxidrajw czy cos podobnego, pomijając już samą cenę zakupu takowej która jest z księżyca) chyba ciutek więcej jak 160 ojroheniu w berecie pisze:taaa gelanda LR i inne wielkorozmiarowe pojazdy sa wysokobudzetowe wniosek nasuwa sie jedenMOC pisze:banan pisze:to co ? dużo ? trza było przy suce zostać
zes bidny kup se suke
zes bogaty to przebieraj w patrolach gelandach i innych LRach kazdy z nich tak samo dobry kazdy bedzie sie jebal z ta roznica ze w G usterka wystepuja rzadziej ale cena naprawy zabija w LR usterka wystepuje czesciej ale tylko boli
Jakos nie widziałem ostatnio żadnej dyskoteki na pudle w którymś z rajdówheniu w berecie pisze:taaaa tylko ze w cenie 20 letniego G ktory wyglada jak kupa w srodku i na zewnatrz mozna kupic calkiem mloda dyskoteke
Krecik pisze:Jakos nie widziałem ostatnio żadnej dyskoteki na pudle w którymś z rajdówheniu w berecie pisze:taaaa tylko ze w cenie 20 letniego G ktory wyglada jak kupa w srodku i na zewnatrz mozna kupic calkiem mloda dyskotekeza to jedno 20 letnie G całkiem niedawno bo w niedziele... nawet na ostatniej żelaznej nie przypominam sobie żadnej dyskoteki... ale moze którejś nie zauważyłem
Moze jednak porównuj auta zbliżone klasą i przeznaczeniem, czyli G do LR90 bo to bedzie chyba najbliżej... i juz sie okazuje ze wcale nie ma aż takich róznic cenowychI w cenie LR z dwiema blokadami kupisz sobie G z tego samego roku co ten LR i jeszcze ci na krzynke browarka zostanie
Ja do wożenia dupy kupiłem Toyote Camryheniu w berecie pisze:bo trzeba wiedziec do czego auto sie ma ja kupilem dysko do roboty zeby mnie wygodnie w gory dupe wozilo i zeby nie bylo szkoda np wjechac do lasu i drzewa nawiezc do tego blokad nie potrzebuje a aspiracji na niewiadomo jakiego rajdowca nie mam
ja ci gwarantuje ze toyota camry pod moj dom w zimie z przyczepa kafelkow na haku nie wjedzieKrecik pisze:Ja do wożenia dupy kupiłem Toyote Camryheniu w berecie pisze:bo trzeba wiedziec do czego auto sie ma ja kupilem dysko do roboty zeby mnie wygodnie w gory dupe wozilo i zeby nie bylo szkoda np wjechac do lasu i drzewa nawiezc do tego blokad nie potrzebuje a aspiracji na niewiadomo jakiego rajdowca nie mamTeż sie dobrze sprawdzała, nawet w terenie (nie tylko zabudowanym)...
Ale przecież nie o autach osobowych tu rozmawiamy
Heniu, MOC zadał odpowiednie pytanie - "można, ale po co", porównujesz auta z zupełnie innch piaskownic
Po torach kolejowych w poprzek dała rade, to i z kafelkami sobie poradziheniu w berecie pisze:ja ci gwarantuje ze toyota camry pod moj dom w zimie z przyczepa kafelkow na haku nie wjedzieKrecik pisze:Ja do wożenia dupy kupiłem Toyote Camryheniu w berecie pisze:bo trzeba wiedziec do czego auto sie ma ja kupilem dysko do roboty zeby mnie wygodnie w gory dupe wozilo i zeby nie bylo szkoda np wjechac do lasu i drzewa nawiezc do tego blokad nie potrzebuje a aspiracji na niewiadomo jakiego rajdowca nie mamTeż sie dobrze sprawdzała, nawet w terenie (nie tylko zabudowanym)...
Ale przecież nie o autach osobowych tu rozmawiamy
Heniu, MOC zadał odpowiednie pytanie - "można, ale po co", porównujesz auta z zupełnie innch piaskownic
generalnie temat uwazam za bezsensowny i z dupy wiec nie kasztanmy bo i tak do niczego nie dojdziemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość