Pomocy bo sie juz na tą moja deche nie moge się patrzeć

Moderator: Mroczny
CZESC MASZ MOZE TE CZĘŚCI JESZCZE - BOCZKI I DESKEarek.d pisze:Kupiłem kiedyś rozbitą krótką 463 dla mostów, ale do przekładania środka jakoś zabrakło mi zapału. A jest wszystko podsufitka, tapicerka, boczki, deska, zegary, dywaniki itd. milion dupereli do rozmontowania i zmontowania. A w dodatku tej zimy na tylnej skórzanej kanapie zamieszkała urocza czarno biała kotka i nie miałem serca pozbawiać jej ekskluzywnej garsoniery.
wlasnie wstawiłem nową osłone aluminiową na bak jak chcesz starą to moge tobie ja dać - ale chyba tylko do muzeum sie nadaje hehehe - ale byla przegnita.mjp pisze:Cetus, jak juz zalozysz od osobowki to ja z przyjemnoscia wpadne do Ciebie po pozostalosci. Jezeli jeszcze cos bedziesz zmienial na nowsze to tez wezme te stare i jeszcze jakies piwo postawie
jakl by mnie bylo stać na zabawke do lasu za 60 tyś pln to bym sobie pewnie taka kupił . a nie rozumiem dlaczego mowisz ze wstawienie nowej deski do niczegop nie prowadziMichal PUCH pisze:Jak chciałeś miec z ładniejszą deską to poco kupowałes starego trupa trzeba ,było nowszy model se kupić , a nie teraz jakieś przeróbki robić które do nikąd nie prowadzą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość