wykreciłem pompe - na krutko działa ale jak sprawdzałem próbówką to na tych kabelkach przy pompie nie ma śladu prądu

Może ktoś ma jakiś pomysł co moge jeszcze sprawdzić

Z góry wielkie dzieki
Moderator: Mroczny
nie wiem co by zmienilo gdybym kupil twojanord pisze:Zasilanie do pompy jest tylko wtedy gdy pracuje silnik lub rozrusznik. Spróbuj podać napiecie na pompę bezpośrednio z akumulatora, podaj na pompę na krótko masę i prąd.
Oj widzę że masz i bedziesz miał z tą Gelą zagrychę. A pisałem, kup moją![]()
Wczoraj zarówka, teraz pompa, co jutro ? Takie pierdoły w geli to codzienność.
Szczerze Ci współczuję, bo wpakowałeś się w zabawę przy której albo trzeba mieć pojącie o samochodach, garaż z kanałem i zestawem narzędzi, albo mieć naprawdę żyłkę mechaniora i chęć nauki o budowie i naprawie samochodów, albo trzecie - kasę, cierpliwość, czas i namiar na dobry warsztat.
Sam też mam problemy z moją Gelą. Teraz od zimy nie moge poradzić sobie z układem wtrysku. Bez paru specjalnych przyżądów nie jestem w stanie sobie z tym poradzić.
Może ma ktoś namiary na mechanika z Trójmiasta który grzebie w KJ Tronicach ?
Ja moj wtrysk jezdze regulowac do koszalina do bosch serwisu na ul. Gnieźniejskiej obok byłego salonu Daewoo. Mają tam o tym pojęcie.nord pisze: Może ma ktoś namiary na mechanika z Trójmiasta który grzebie w KJ
Tronicach ?
Napisz cos wiecej. Ja mam skorodowane lustra po 25 latach.... Tez bede musial wymienic. Czy przezroczyste to takie jak w najnowszych G? Jakie koszty?cetus pisze:...ciach - bo wlasnie mi wiozą reflektory z przezroczystym szklem - zobaczymy jak bedą świecić.
nie rozumiem cie kolego - jakiej jazdynord pisze:Założę się, że po awarii sterowania pompy paliwa przyjdzie kolej na :
......
......
......
......
......
to nie koniec, lista jest dłuższa
......
......
itd
A po roku takiej jazdy pojawi się nowa Gela na giełdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość