ZNACIE TĄ STRONĘ ?
Moderator: Mroczny
Strona
Pomysł jest dobry, napewno chwyci. Można by tam założyc taki poradnik dla G - lendowiczów, a w nim odpowiedzi na tak skomplikowane pytania :
- gdzie są bezpieczniki
- jak się zmienia żarówkę w lampie
- co się stało ? Samochód jechał i zgasł.
- czy pasują części od Żuka
- ile pali
- czy pasuje do G silnik od Zaporożca, bo kolega mówił że ten to dopiero ma kopa
- ceny oleju rzepakowego na giełdzie w Londynie
- ile może kosztować fotel
- coś mi stuka. Co robić ? Help.
Dopisujcie dalej ..

- gdzie są bezpieczniki
- ile pali
- czy pasuje do G silnik od Zaporożca, bo kolega mówił że ten to dopiero ma kopa
Dopisujcie dalej ..

- cetus
-
- Kontaktowanie:
Re: Strona
tak sie zastanawiam nord coś sie tak przypier#$%ił do tych którzy sie nie sprzedali , są wierni gelendzie ( czytaj legendzie )nord pisze:Pomysł jest dobry, napewno chwyci. Można by tam założyc taki poradnik dla G - lendowiczów, a w nim odpowiedzi na tak skomplikowane pytania :
- gdzie są bezpieczniki
- ile pali
Dopisujcie dalej ..
![]()
![]()
![]()

GRZECZNI CHŁOPCY IDĄ DO NIEBA A ŻLI CHŁOPCY ... TAM GDZIE CHCĄ 

Porta wujek dobra rada
Przecież piszę serio. Jakże można przejśc obojetnie nad tak poważnymi problemami technicznymi. Juz najwyższy czas aby taki portal powstał. A problemy będą się nawarstwiać więc czas aby doświadczeni Galendziarze podzielili się swoją wiedzą. Sprawa jest powazna.
- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
A tak apropo Jeepa. Ostatnio wpadła do nas przyjaciółka ze studiów. Przyjechała Jepem Grandem z 1999 roku. Autko miało 140.000, a kupili jak miało 70.000. Kurcze jak go odpaliła, a przez jakiś czas nie mogła to chodził jak kiedyś zabytek który był brata, a potem przez chwilę mój z 1993. No chodził pożal się Boże. Moja Tojka z 1998 i Merc z 1990 chodzą jak zegarki, a tamto, no syf nie z tej ziemiKrecik pisze:Nord, kup se jepa
Bedziesz miał problemy odpowiednie![]()
![]()