Nadkola do 230 G
Moderator: Mroczny
Nadkola do 230 G
Potrzebuje nadkola przednie do 230G . Mam tylnie ale zdezelowane. 

Tutaj http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=2318 Troszkę rozmawialiśmy ta ten temat jest tam niżej link do strony ale coś u mnie nie działa ta strona może będzie u Ciebie!!! Dzwoniłem do tych chłopaków z tego "servisu" i mogą mi wzasadzie wszystko dorobić...mirekk pisze:Wy tu gadu gadu a ja ciągle nie mam nadkoli![]()
![]()
Jak chcesz to próbuj!!!
To jednak nie tylku u mnie przestało działać... telefon już dawno poleciał w niepamięć ale jak bym coś miał to odrazu dam znać z tego co mi mówili to komplet nie orginalnych doróbek z CHYBA po 600pln na stronę...mirekk pisze:Mam problem z tym adresem E-meilowym![]()
Ale jeśli masz telefon do nich, to załatwie to telefonicznie.
- Patryk
-
- Kontaktowanie:
I jak temat b³otniczków (poszerzeñ nadkoli)???
Jest to gdzie¶ do kupienia za sensown± cenê (tzn. nie w serwisie)?
Z chêci± bym sobie co¶ takiego sprawi³ (wiem, ¿e siê niszcz± w terenie, ale có¿).
Ewentualnie je¶li kto¶ ma do po¿yczenia komplet, to móg³bym ¶ci±gn±æ formê i wtedy mo¿na by zrobiæ kilka sztuk.
p.s. Co ciekawe temat odgrzebany dok³adnie po roku
Jest to gdzie¶ do kupienia za sensown± cenê (tzn. nie w serwisie)?
Z chêci± bym sobie co¶ takiego sprawi³ (wiem, ¿e siê niszcz± w terenie, ale có¿).
Ewentualnie je¶li kto¶ ma do po¿yczenia komplet, to móg³bym ¶ci±gn±æ formê i wtedy mo¿na by zrobiæ kilka sztuk.
p.s. Co ciekawe temat odgrzebany dok³adnie po roku