chodzi mi o to ze tam byl silnik 280 a wsadzili 3lity diesel
czy taka zmianan bez zmiany skrzyni biegow nie jest bledem i wogoleczy taka zmiana nie jest bledem

i ogolnie bede wdzieczny za ocene i jakies rady
z gory dzieki pozdrawiam
Moderator: Mroczny
No to za radą Drako się odezwęlysy pisze:wielkie dzieki
bede szukal dalej ...
Masz kase, mach smak na Genie dzwoń, przyjeżdżaj, kupujpowa pisze:ha. jutro se oblookam syfacza, a co - mam niedaleko![]()
postaram sie VIN zapierniczyc i wtedy bedzie widac co w geli. no chyba, ze nie pozwolą.....
kmachacz: ktos wspominal, ze chcesz lunac gele? aktualne? jakies szcegooly?
poza tym strasznie malo skaszaniony temat.
nikt nie napisal ze gela duzo wazy? nikt jeszcze nie polecal patrola? nie bylo peanow na temat LC? eh...
Kup Patrolapowa pisze:ha. jutro se oblookam syfacza, a co - mam niedaleko![]()
postaram sie VIN zapierniczyc i wtedy bedzie widac co w geli. no chyba, ze nie pozwolą.....
nikt nie napisal ze gela duzo wazy? nikt jeszcze nie polecal patrola? nie bylo peanow na temat LC? eh...
Krecik pisze:Kup Patrolapowa pisze:ha. jutro se oblookam syfacza, a co - mam niedaleko![]()
Albo Toyke
A co z Mercedesem się stało![]()
![]()
Cokolwiek, ale nie Mercedesa...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości