plyn hlodniczy
Moderator: Mroczny
plyn hlodniczy

Non tutti possiamo tutto." Virgilio Publio Marone (70-19 a.C.), poeta latino.
- Miskiller
-
Re: plyn hlodniczy
fajne wejscie... uratuja cie... zobaczysz... daj im jeszcze chwile...SEMINARIO pisze: ratujcie mnie i moja gelande
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..
Miskiller pisze:fajne wejscie... uratuja cie... zobaczysz... daj im jeszcze chwile...SEMINARIO pisze: ratujcie mnie i moja gelande

- Żona GRUZINA
kurna nie rozumiem czyli jak: 1 czy 0,3?SEMINARIO pisze:trace 1 na tydzien 0,3l ....

ale tak na powaznie: to na Mercedesach sie nie znam wiec Cie nie uratuje

Misiu Szanowny
Wpadasz tu z nikąd
Rzucasz pytaniem które jest same w sobie niezrozumiałe i do tego z błędami ortograficznymi takimi że aż boli patrzeć
I spodziewasz sie ze my nie mamy nic innego do roboty jak pomagać jakiemuś nieukowi ktory nas nawet nie jest w stanie uszanować pisząc czytelnie i bez błedów.
Wiec sie nie dziw żeś został olany.
Spróbuj jeszcze raz, po polsku, ze słownikiem, a wtedy, kto wie, moze sie czegoś dowiesz ciekawego.
Wpadasz tu z nikąd
Rzucasz pytaniem które jest same w sobie niezrozumiałe i do tego z błędami ortograficznymi takimi że aż boli patrzeć
I spodziewasz sie ze my nie mamy nic innego do roboty jak pomagać jakiemuś nieukowi ktory nas nawet nie jest w stanie uszanować pisząc czytelnie i bez błedów.
Spróbuj jeszcze raz, po polsku, ze słownikiem, a wtedy, kto wie, moze sie czegoś dowiesz ciekawego.
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Krecik pisze:Misiu Szanowny
Wpadasz tu z nikąd

no i widzisz
postęp
jednak sie da
wycieków pod autem domyslac sie mozna ze nie ma
a jak wyglada korek wlewu oleju ? Jest biała maź ?
Poziom oleju w normie ? czy przybywa ?
Jak masz odpalony silnik i odkręcisz korek w chłodnicy to buzuje bąbelkami i wali spalinami czy nie ?
postęp
jednak sie da
wycieków pod autem domyslac sie mozna ze nie ma
a jak wyglada korek wlewu oleju ? Jest biała maź ?
Poziom oleju w normie ? czy przybywa ?
Jak masz odpalony silnik i odkręcisz korek w chłodnicy to buzuje bąbelkami i wali spalinami czy nie ?
Ostatnio zmieniony wt gru 26, 2006 5:09 pm przez Krecik, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysiek
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Pajero mają swoje strony, ale zawsze sępy lubią pokrązyć nad swieżą padliną
.
a co do ubytków to może krasnoludki wypijają, z doswiadczenia wiem ,że bardzo lubią płyn HŁODNICZY.
A jeżeli w Twoim autku nie ma krasnoludków, to może jednak padła np uszczelka pod głowicą.[/i]

a co do ubytków to może krasnoludki wypijają, z doswiadczenia wiem ,że bardzo lubią płyn HŁODNICZY.
A jeżeli w Twoim autku nie ma krasnoludków, to może jednak padła np uszczelka pod głowicą.[/i]
G is not a Jeep, but You wouldn't understand it.
Snajper humanista :"Naszym celem jest człowiek"
Snajper humanista :"Naszym celem jest człowiek"