Czy przednie "dywaniki" od 463 pasują do 460?
Moderator: Mroczny
Czy przednie "dywaniki" od 463 pasują do 460?
w ASO mi powiedzieli że do 460-tek już nie ma i zaproponowali od 463. pytaie czy pasują?? cena do zaakceptowania
DB 460 300GD, a w zasadzie już teraz 290GTD 

Re: Czy przednie "dywaniki" od 463 pasują do 460?
Podziel się, podziel tą wiadomościąSHEYR pisze: cena do zaakceptowania

Może też wymienię

G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
Eeeeee, zaraz się czepiają
Kupić nie kupić - pohandlować można
Jak mi czasem odbije, to może teściową przewiozę ? Przecież całkowicie gołej blachy w tym momencie mieć nie mogę - prawda ?
Z drugiej strony - im mniej wiesz, tym krócej będziesz przesłuchiwany
Ale co mi tam - zaryzykuję ...
No to po ile te dywaniki ?

Kupić nie kupić - pohandlować można

Jak mi czasem odbije, to może teściową przewiozę ? Przecież całkowicie gołej blachy w tym momencie mieć nie mogę - prawda ?
Z drugiej strony - im mniej wiesz, tym krócej będziesz przesłuchiwany

Ale co mi tam - zaryzykuję ...
No to po ile te dywaniki ?

G460 300TD '88 33" +4"
Ja jeżdżę tym autem na codzień a bez dywaników zimno w nogisebalodz pisze:a po co Ci dywaniki w G![]()
![]()
ja swoje wyjalem i leza w szpargalach - wysuszone![]()

Stare są dziurawe, nasiąkają wodą i świetnie tą wodę przechowują co jak wiadomo ma średni wpływ na blaszaną podłogę.
Za nowy dywanik do 463 trzeba położyć ca. 1 Jagiełłe

Jeszcze w autku nie siedziała - zresztą, miałaby kłopoty z wejściem (och ten lifcikWillie357 pisze:To teściową wozi się w środku?To do czego w takim razie służą haki i zaczepy z tyłu samochodów?

Ale - nigdy nie mów nigdy

G460 300TD '88 33" +4"
Właśnie nie wiem - może ktoś kto ma 463 powie coś o tych dywaniko-gąbkach?Krecik pisze:A ten dywanik za jagiełłe to gumowy czy gumowo/gąbkowo/zasysający wodę
U mnie jest cały czas wilgoć. Nawet kiedyś suszyłem na kaloryferze przez tydzień i dalej był mokry. Idealny na Dakar jak Ci zabraknie wody w bukłaczkach to można zawsze wycisnąć z dywanika