uruchamianie

G, Unimog

Moderator: Mroczny

semenmp
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

uruchamianie

Post autor: semenmp » czw lut 22, 2007 11:23 am

moze ktoś mi podpowie jakiś sprytny sposób na odpalenie mojej geli. otóż sprawa wygląda następująco: pojeździłem troche po mokrym i zostawiłem na P ( automat) na którym nie odpala i dzisiaj juz pomimo grzania opalarką nie moge nic zrobić, rozrusznik nie rusza sie i juz. pomocy bo zaczyna padać śnieg. a jak nie odpale to nie poszaleje po nim. :cry:

Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur » czw lut 22, 2007 1:41 pm

Przełącznik w skrzyni umarł najlepiej zmostkować i pali na każdym biegu jak moja

semenmp
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: semenmp » pt lut 23, 2007 9:44 am

dzięki ale juz odpaliłem, zrobiłem zwarcie na rozruszniku kluczem 13 płaską i pojechałem. ale pozycjometr dziąła tylko ze wyłącznie na N, jak będzie cieplej to spróbuje rozebrać i poczyścić. Pozdro

Awatar użytkownika
puchaty

Post autor: puchaty » pt lut 23, 2007 10:07 am

Chłopie kup nowy bo któregoś dnia nie wrócisz do domu nawet na śniadanie. !! !! !!
:evil: Dobrymi :evil: radami :evil: całe :evil: piekło :evil: jest :evil: wybrukowane. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :wink:
Mitsubishi Pajero III

Mieczysław Kołowiecki
mkolowiecki@gmail.com
tel :+48 501 13 00 17

semenmp
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: semenmp » wt lut 27, 2007 11:29 am

a tam :D , zartuje kupie jak tylko znajde czas narazie śmigam po śniegu jak tylko wróce z tyry. extra. !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mercedes”