wlasciciel suzuki fanem G klasy
Moderator: Mroczny
- Piotr_kaszuby
Krytykować jest bardzo łatwo - to z zasady nic nie kosztuje ...
Czy wszystko i zawsze musi być pragmatyczne, zgodne z ideologią i w ogóle po myśli ogółu ?
Czasy jedynej wspólnej i słusznej myśli przewodniej narodu na szczęście dawno już minęły
Chciało mu się, miał $ i jakiś pomysł - wdrożył to w życie.
Ma coś innego ? Ma. Podobać się innym nie musi - fakt ...
Czy wszystko i zawsze musi być pragmatyczne, zgodne z ideologią i w ogóle po myśli ogółu ?
Czasy jedynej wspólnej i słusznej myśli przewodniej narodu na szczęście dawno już minęły

Chciało mu się, miał $ i jakiś pomysł - wdrożył to w życie.
Ma coś innego ? Ma. Podobać się innym nie musi - fakt ...
G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
- Najmłodszy_Gazowiec
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
nie no dobra pomysła.
w sumie 20 letnie G 50 tysiecy... a tak facet ma co zna i co lubi.
w sumie to tak jak tem Polak co se zbudował samochód na podstawie opisu technicznego i miniaturki (modelu 1:18) chyba MacLaren CLS.
pozazdrościć.
w sumie 20 letnie G 50 tysiecy... a tak facet ma co zna i co lubi.
w sumie to tak jak tem Polak co se zbudował samochód na podstawie opisu technicznego i miniaturki (modelu 1:18) chyba MacLaren CLS.
pozazdrościć.

Mercedes W123 200D, Mercedes W123 240D, GD 290/300 (jeszcze u kogoś, od kogo odkupię, hehe)
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
i mu proces chcieli wytoczyć ludzie z MB. nie chcieli wierzyć, że Polak potrafi...
a'propos, podobna historia (autentyk!)
jedzie sobie kiedyś mój wykładowca w Niemczech, zatrzymuje się na stacji benzynowej, a tam podchodzi do niego gościu i pyta, czy nie może go podrzucić do sklepu po część. facet sie zainteresował, poszedł za gostkiem i widzi beczkę z wyjętym silnikiem. okazało się, że jechało tą beczką dwóch Polaków, jak im stanęła (pękł wał korbowy czy coś w tych okolicach), to dopchnęli na stację, wyjęli silnik(!) (zajęło im to podobno 10 godzin - bez narzędzi, kanału itp.!), zobaczyli co jest nie tak, i teraz szukają kogoś, kto by jednego z nich zawiózł do sklepu, to oni sobie tę część kupią, zamontują i pojadą dalej...
SZACUN!
typowy Niemiec w takiej sytuacji zadzwoniłby po pomoc...

a'propos, podobna historia (autentyk!)
jedzie sobie kiedyś mój wykładowca w Niemczech, zatrzymuje się na stacji benzynowej, a tam podchodzi do niego gościu i pyta, czy nie może go podrzucić do sklepu po część. facet sie zainteresował, poszedł za gostkiem i widzi beczkę z wyjętym silnikiem. okazało się, że jechało tą beczką dwóch Polaków, jak im stanęła (pękł wał korbowy czy coś w tych okolicach), to dopchnęli na stację, wyjęli silnik(!) (zajęło im to podobno 10 godzin - bez narzędzi, kanału itp.!), zobaczyli co jest nie tak, i teraz szukają kogoś, kto by jednego z nich zawiózł do sklepu, to oni sobie tę część kupią, zamontują i pojadą dalej...

SZACUN!
typowy Niemiec w takiej sytuacji zadzwoniłby po pomoc...
Mercedes W123 200D, Mercedes W123 240D, GD 290/300 (jeszcze u kogoś, od kogo odkupię, hehe)
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: