Filtr powietrza na dachu?
Moderator: Mroczny
Filtr powietrza na dachu?
Witam wszystkich posiadaczy autek spod znaku gwiazdy,
Mam takie pytanie (moze dla niektorych lamerskie) ale widzialem juz kilka G klas na fotkach gdzie na koncu snorka na dachu byla puszka filtra powietrza - chcialem sie podpytac czemu ma sluzyc taki zabieg - likwidujecie oryginalna puche spod maski czy to ma byc dodatkowy filtr?
Mam takie pytanie (moze dla niektorych lamerskie) ale widzialem juz kilka G klas na fotkach gdzie na koncu snorka na dachu byla puszka filtra powietrza - chcialem sie podpytac czemu ma sluzyc taki zabieg - likwidujecie oryginalna puche spod maski czy to ma byc dodatkowy filtr?
Cyklon - rodzaj cyrkulacji atmosferycznej typowej dla niżów barycznych; wirowy układ wiatrów w obrębie niżu (przemieszczają się po liniach spiralnych od zewnątrz do środka), na półkuli północnej kierunek przeciwny do kierunku ruchu wskazówek zegara, zaś na południowej zgodny z kierunkiem wskazówek zegara. Cyklony występują zazwyczaj w umiarkowanych i wysokich szerokościach geograficznych, ich przechodzeniu towarzyszą zmiany pogody (zmiany temperatury powietrza, ciśnienia, prędkości wiatru, pojawienie się silnych opadów itp.). Cyklony o katastrofalnych nieraz skutkach, występujące w niskich szerokościach geograficznych określa się jako cyklony tropikalne.
ale żeby to w aucie działało, no nie wiem

Ostatnio zmieniony śr lip 18, 2007 8:53 am przez zimas1, łącznie zmieniany 1 raz.
jak zadałeś sobie tylezimas1 pisze:Cyklon - rodzaj cyrkulacji atmosferycznej typowej dla niżów barycznych; wirowy układ wiatrów w obrębie niżu (przemieszczają się po liniach spiralnych od zewnątrz do środka), na półkuli północnej kierunek przeciwny do kierunku ruchu wskazówek zegara, zaś na południowej zgodny z kierunkiem wskazówek zegara. Cyklony występują zazwyczaj w umiarkowanych i wysokich szerokościach geograficznych, ich przechodzeniu towarzyszą zmiany pogody (zmiany temperatury powietrza, ciśnienia, prędkości wiatru, pojawienie się silnych opadów itp.). Cyklony o katastrofalnych nieraz skutkach, występujące w niskich szerokościach geograficznych określa się jako cyklony tropikalne.

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nabieram coraz większego szacunku do mojej G.
Swojej masz za co dziękować ...
Co było bezpośrednią przyczyną takiego dzwonu ? Ktoś zajechał ci drogę ?
Swojej masz za co dziękować ...

Co było bezpośrednią przyczyną takiego dzwonu ? Ktoś zajechał ci drogę ?
G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
-> Badania Techniczne Pojazdów ..