Puch 240 D
Moderator: Mroczny
Puch 240 D
Witam
Jestem posadaczem w/w modelu i moje pytanie brzmi gdzie dosane wyciagarke od stara i wyjscie mocy do G , jaki jest koszt i jaka wyciagarke bo tego co sie orintuje to jest pare modeli...:/ Czy jest duzy problem zamontowania wyciagarki?? Przepatrzylem forum i nie moge nic konkretnego znalesc.Wiec prosz bez takich "jest cos takiego jak opcja szukaj".
Z gory dzieki
Jestem posadaczem w/w modelu i moje pytanie brzmi gdzie dosane wyciagarke od stara i wyjscie mocy do G , jaki jest koszt i jaka wyciagarke bo tego co sie orintuje to jest pare modeli...:/ Czy jest duzy problem zamontowania wyciagarki?? Przepatrzylem forum i nie moge nic konkretnego znalesc.Wiec prosz bez takich "jest cos takiego jak opcja szukaj".
Z gory dzieki
model jest jeden, tylko o różnych przełożeniach
http://moto.allegro.pl/item252227899_su ... r_266.html

http://moto.allegro.pl/item252227899_su ... r_266.html

LJ 70
niewiem z kad jestes ale jest tak. u nas pto robi człowiek w poznaniu ok 2500zł-ów wyciagarka od stara mozna i znaleźć na jakims szrocie nawet za 400zł. chłopaki w koszalinie z warsztatu znajda za 800. pamietaj tylko o lifcie budy zeby line puścic ładnie. (namiary na człowieka z poznania jak chcesz to na prv moge puscic.
GELENDA MY CAR MY LIFE!! Legendewagen
PiotreQ pisze:ale to troche lipa z ta wyciagarka od stara jest ...
ona nie miesci sie pod samochodem i wchodzi do wnętrza auta
bo jak sie na odwal robi, to potem tak jest ze duzo miejsca zajmuje i niewygodna obsługa...
a jak sie pokombinuje to sie elegancko mieści tak ze krótkie G nadal zostaje pięcioosobowe...
i lina pod podłogą bez liftu budy sie mieści
i działa ktorys tam rok w extremie
i problemów nie ma większych niż normalnie
wiec, jak sie da to sie da
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
nie chwal sie tylko pokaż jak to "elegancko pokombinowałeś"Krecik pisze:PiotreQ pisze:ale to troche lipa z ta wyciagarka od stara jest ...
ona nie miesci sie pod samochodem i wchodzi do wnętrza auta
bo jak sie na odwal robi, to potem tak jest ze duzo miejsca zajmuje i niewygodna obsługa...
a jak sie pokombinuje to sie elegancko mieści tak ze krótkie G nadal zostaje pięcioosobowe...
i lina pod podłogą bez liftu budy sie mieści
i działa ktorys tam rok w extremie
i problemów nie ma większych niż normalnie
wiec, jak sie da to sie da