Mechaniczna wyciągarka w G
Moderator: Mroczny
Mechaniczna wyciągarka w G
Wczoraj usłyszałem ciekawą rzecz. Otóż jeden ze znajomych zanabył za granicą wyciągarkę mechaniczna od ... Toyoty i założył ją do G. Wyjscie mocy jest ponoć oryginalne mercedesowskie (cena w serwisie coś ok 3 tyś zł, ale tu już być może za chwilę będzie dostepne rozwiązanie z zakresu "Polak potrafi"). Wyciągarka Toyki podeszła ponoć bez problemów i wisi sobie przy zderzaku. Sam tego nie widziałem, ale może widział/słyszał ktoś coś więcej w temacie (np. co to za wyciągara z Toyki? czy Nissanowska mechaniczna także podpasuje?), bo przerabianie auta na nośnik wyciągarki od Stara jakoś średnio mi pasuje... 

PTO bylo zarowno w 460 jaki 461 no i wolfie tez, jak ktos jest zainteresowany to mam manuala do reduktora VG 080 wraz z PTO
w temacie WOLFa to wystawilem tutaj klawy folder na jego temat podzielony na 25 plikow RAR
mam tez gdzies manuala firmy ROTZLER (oni robili wyciagarki jako OEM dla mercedesa do g klasy) do montazu wyciagarki do 460tek
w temacie WOLFa to wystawilem tutaj klawy folder na jego temat podzielony na 25 plikow RAR
mam tez gdzies manuala firmy ROTZLER (oni robili wyciagarki jako OEM dla mercedesa do g klasy) do montazu wyciagarki do 460tek
ex MB 300GD
a jak sie lezy na dachu lub boku ? to mechanik nic nie pomoze. chyba ze sie jest hardcore i silnik odpalatrojkat pisze:a nie latwiej jedna dwubebnowaMOC pisze:ja pakuje w rame krotkiej G wyciagare od stara jako glowna i elektryczna jako pomocnicza, obie z tylu i cholera ciezko jest sie zmiescic, a ta malutka bylaby jak ulal

pomagam psychologicznie koledze w montażu stara do gelendy powiem wam że to jest duże wyzwanie !rama jest wąska i trzeba na wstępie zwęzić bęben a na dwa to już wogóle nie mam miejsca .Istnieje możliwość montażu ale centralnie na ramie od góry ale środek ciężkości idzie w góre i pojemność bagażnika kąty liny i takie tam.
mam w przygotowaniu wyciągarkę mechaniczną o wadze całkowitej do 50kg .Wyciągarka która nie zadaje pytań tylko że nie zacznę sprzedawać zanim sam jej nie sprawdzę
6
panowie cierpliwości
mam w przygotowaniu wyciągarkę mechaniczną o wadze całkowitej do 50kg .Wyciągarka która nie zadaje pytań tylko że nie zacznę sprzedawać zanim sam jej nie sprawdzę

panowie cierpliwości
- marcin-gaz
- Kontaktowanie: