Witam potrzebuje pomocy na temat g klasy , mam 700 km i moze jest ktos w poblizu zeby oblukal a moze ktos cos wie na temat tego samochodu, dziekuje i czekam na opinie.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10091792
Potrzebna pomoc i opinia na temat G klasy.
Moderator: Mroczny
Potrzebna pomoc i opinia na temat G klasy.
był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Potrzebna pomoc i opinia na temat G klasy.
udezr na PW do @anatol mieszka 20km dalej albo zna to auto albo może by podjechał
Czwarte serce 

-
-
Patrze i patrze ,i dżwigni reduktora nie widzę.To jak to jeżdzi??na samym tyle czy co??
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Może reduktor od 463 przełączany "pstryczkami"dziadek4x4 pisze:Patrze i patrze ,i dżwigni reduktora nie widzę

mi sie nie podoba... za lekka dupa, wogóle nie dociążona.
za wąska klatka, koła wystaja, bardzo łatwo przyp... kołem w drzewo jak sie jedzie szybciej i pozamiatane, nie da sie po drzewie ślizgać i trzeba uważać. piękne halogeny na dachu... wsam raz zeby o gałezie pourywac.
do przeprawy sie nie nadaje na rmpst albo h6 moze to bylo tworzone... ale nie z wagą 1700kg, nie z takim rozłozeniem masy i nie z ta wysokością i nie z tymi oponami. dobra baza by z tego była na auto do rajdów ale nie za te pieniadze bo całego trzeba pociac i zbudowac od nowa. 15,000 to max.
za wąska klatka, koła wystaja, bardzo łatwo przyp... kołem w drzewo jak sie jedzie szybciej i pozamiatane, nie da sie po drzewie ślizgać i trzeba uważać. piękne halogeny na dachu... wsam raz zeby o gałezie pourywac.
do przeprawy sie nie nadaje na rmpst albo h6 moze to bylo tworzone... ale nie z wagą 1700kg, nie z takim rozłozeniem masy i nie z ta wysokością i nie z tymi oponami. dobra baza by z tego była na auto do rajdów ale nie za te pieniadze bo całego trzeba pociac i zbudowac od nowa. 15,000 to max.
Asus 4X4 team
Rzeczywiście dziwny, wygląda na "stylizowany na zmotę" (w tym nieodzowne patelnie na dachu
. Ale na teren to będzie bolało 

L E D for off-road
Technika idzie do przodu...
Technika idzie do przodu...