podgrzewanie lusterek w miśkach
Moderator: Kosiarz
podgrzewanie lusterek w miśkach
Czy w miśkach było montowane podgrzewanie lusterek?
A może któryś z kolegów montował takie ustrojstwo u siebie i ma jakies wspomnienia ?
Miałem takie ustrojstwo w mietku i bardzo mi teraz tego brakuje, będę próbował coś zmotać w swoim misku ale zawsze to lepiej rozpytanie zrobić wśród kolegów może ktos ma jakies doświadczenia
A może któryś z kolegów montował takie ustrojstwo u siebie i ma jakies wspomnienia ?
Miałem takie ustrojstwo w mietku i bardzo mi teraz tego brakuje, będę próbował coś zmotać w swoim misku ale zawsze to lepiej rozpytanie zrobić wśród kolegów może ktos ma jakies doświadczenia
był misiek II, long, 4M40 i niedlugo coś znowu będzie
Ja w swoim złomie tez nie mam podgrzewanych lusterek a poza tym wsio jest elektryczne....
Tez myślałem aby go ztjuningowac dodając mu podgrzewane lusterka. Zastanawiałem się nad zakupem tej maty grzewczej do lusterek którą oferują na alledrogo i podłączeniu tego wszystkiego pod podgrzewanie tylnej szyby.
Tez myślałem aby go ztjuningowac dodając mu podgrzewane lusterka. Zastanawiałem się nad zakupem tej maty grzewczej do lusterek którą oferują na alledrogo i podłączeniu tego wszystkiego pod podgrzewanie tylnej szyby.
# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Wiązka elektryczna powinna być taka sama jak w wersji z podgrzewanymi lusterkami. Czyli mate powinno być gdzie podłączyć lub wymienić lusterka na podgrzewane (oryginalne)
Range Rover V8 Outsourcing IT
Re: podgrzewanie lusterek w miśkach
[quote="scood74"]Czy w miśkach było montowane podgrzewanie lusterek?
Było. Po włączeniu ogrzewania tylnej szyby grzeją lusterka. Misiek 2,8 GLS 95r.
Było. Po włączeniu ogrzewania tylnej szyby grzeją lusterka. Misiek 2,8 GLS 95r.
Pajero 2,8TD
Dokladnie tak jak pisze Jacek.O ile dobrze pamiętam,to się samo wylancza po 20 min.
L200 DI-D, Forester
http://www.ryby-raczkowski.pl
http://www.ryby-raczkowski.pl
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Jak masz GLS, to masz na pewno (chyba że ktoś podmienił w nocy
).
Włącz podgrzewanie tylnej szyby i sprawdź, po minucie są wyczuwalnie ciepłe,
. W ofercie POLCAR-u są dostępne lusterka do Pajero w rużnych wersjach (manualne, elektryczne, chromowane, itp.) cena coś koło 130-350pln(zależnie od wersji).

Włącz podgrzewanie tylnej szyby i sprawdź, po minucie są wyczuwalnie ciepłe,

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
ja mam GLS'a, rozbierałem lusterka i wiązka kabli szla tylko do sterowania ustawianiem lusterek i brak było jakiegokolwiek podgrzewania (a nawet mam 2 akumulatory).
Aby rozebrać lusterka to na dole pod lusterkiem masz "dziurkę" i w niej sie znajduje wkręt (na krzyżak), wykręć go, a doł wkładu odegnij lekko do siebie i popchnij do góry, gdyż tam się znajduje 2 plastikowe haczyki na których wisi cały wkład (ja już swoje sklejałem...) Reszta już będziesz wiedział co i jak.
A właśnie nie wiecie ile możne kosztować włącznik ogrzewania tylnej szyby?
Aby rozebrać lusterka to na dole pod lusterkiem masz "dziurkę" i w niej sie znajduje wkręt (na krzyżak), wykręć go, a doł wkładu odegnij lekko do siebie i popchnij do góry, gdyż tam się znajduje 2 plastikowe haczyki na których wisi cały wkład (ja już swoje sklejałem...) Reszta już będziesz wiedział co i jak.
A właśnie nie wiecie ile możne kosztować włącznik ogrzewania tylnej szyby?
# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424