Moderator: Kosiarz
Myke, pisze się rencyma, bój się Boga internet patrzyMyke pisze:Podpisuje sie pod postami obiema recamiautomat w terenie super
nigdy wiecej terenowki z manualem!
to akurat proste , bo mi padł cały zegar kiedyśporeb pisze:Mam taki blachy problem ale nie wiem jak sie za niego zabrac![]()
Jak wiadomo przy wlaczonych swiatlach mijania przygasa podswietlenie i termometru i zegarka
a przy silnym swietle nic nie widac na wyswietlaczu.
da sie jakos zrobic tak aby wyswietlanie bylo caly czas identycznie mocne?
moze trzeba jakis kabelek odpiac ktory odpowiada za przygasanie albo cos w tym stylu
mając próbnik 12 V powinieneś sobie poradzićporeb pisze:czyli z termometrem powinno byc podobnie![]()
dzisiaj mam troche wolnego czasu wiec spozytkuje na zrobienie tego![]()
dzieki bardzo
bylbym niezmiernie wdzieczny i w koncu moze sie za to wezme a nie wziolem sie za to jeszcze boacinski pisze:Jeśli będziesz bardzo nalegał to Ci pojadę do moich starych i obfotografuję reduktor odpięty co prawda od automatu ale obudowa chyba podobna.
mam skrzynie z reduktorem na wierzchu wlasnie z 2.6 86rok zaraz ci pojde porobic zdjecia i wysleQsy pisze:bylbym niezmiernie wdzieczny i w koncu moze sie za to wezme a nie wziolem sie za to jeszcze boacinski pisze:Jeśli będziesz bardzo nalegał to Ci pojadę do moich starych i obfotografuję reduktor odpięty co prawda od automatu ale obudowa chyba podobna.
odkrylem ze jak przejade ok. 1km na jedynce z zapietym reduktorem to olej przechodzi z reduktora do skrzyni
i poziom sie wyrównuje -wystarcza na jakies 100km![]()
czyli rozumiem ze da rade wyjac sam reduktor?
poczekajmy na wypowiedzi fachowców , bo ponoć są 3 systemy grzewcze świec [opcja szukaj - było niedawno] ja mam rocznik 95 2.8 i mam kontrolke , która zapala się przy grzaniu świec przed rozruchem , jak silnik odpali świece sa dogrzewane , ale kontrolka już nie działa , kontrolka znajduje sie pod obrotomierzem razem z ciśnieniem oleju i ładowania choćby , nawet jak mi padło zasilanie świec to kontrolka działała , sprawdź próbnikiem 12v na listwie czy jest prąd , czy słychac przekaźnik i napisz jak to wyglądayokhan pisze:Witam!
Czy w pajero 2 silnik 2.8 diesel jest jakaś kontrolka świec żarowych, bo coś długo trzeba kręcić przy odpalaniu?
pochwal się co pomotałeśKML1 pisze:Ktoś wie jakiej średnicy jest gumowy wąż, który dochodzi do obudowy filtra powietrza?
Nie miałem okazji zmierzyć , a jutro będę w sklepie z gumami i muszę coś kupić do podpięcia snorkel-a
Jutro będę montował, zrobię kilka fotekKicul pisze:
pochwal się co pomotałeś![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości