Moderator: Kosiarz
w normalnym kraju nie, w Polsce możesz stracić gwarancje za np. parkowanie pod drzewem.dziczek pisze:Czy przy takiej odchyłce wymiarowej nie traci się czasem gwarancji??![]()
Tak też chyba muszę zrobić. Dzwoniłem już do dealera / sklep - powiedzieli, że jak u nich, to założą, bez problemu [ po 1200zł za sztukę...Browning pisze:Może po prostu podjedź do salonu Mitsubishi i zapytaj się czy można założyć bez utraty gwarancji np. taki rozmiar: 235/65R17. Jeżeli powiedzą że tak to poproś żeby udokumentowali Ci tą zgodę na papierze... Ktoś już pisał na forum że tak właśnie zrobił...
szef też jeździ w teren terenówką, więc się zna.... RAV-4 2008 po leśnych żużlówkach ..Mieciu1 pisze:No to szef ma pojęcie
![]()
![]()
Współczuć tylko.
Gdyby to była zabawa to jeszcze ale jak praca to już gorzej
jak napisałem to jedna z łagodniejszych dróg. Są takie odcinki, że wolę zawrócić i szukać innej drogi , niz sie wkleić. Samurajem nawet bym sie nie zastanawiał i wiem, że dałby radę.Browning pisze:Z drugiej też strony to nie przesadzaj... Taką drogą przejedzie zwykła osobówka... Nie jest to ,,teren'' tylko na MTka...No ale może ja się nie znam...
Spokojnie Kolegodziczek pisze:Czy to też droga dla AT-ków...
źle podchodzisz do takich przeszkód , jak wół widać ,że po prawej stronie jest grunt nie tknięty oponą , tamtędy trzeba uderzać
No i teraz rozgorzeje dyskusja ,czy można było to przejechać oceniając tylko zdjęcie....Adas pisze:źle podchodzisz do takich przeszkód , jak wół widać ,że po prawej stronie jest grunt nie tknięty oponą , tamtędy trzeba uderzać.
Jak nie chcą kupić nowych opon Mt to chociaż niech kupią Ci windę , zwykły chinol spokojnie wystarczy
bo właśnie zdjęciem tutaj dysponujemy,dziczek pisze: No i teraz rozgorzeje dyskusja ,czy można było to przejechać oceniając tylko zdjęcie....![]()
no problem - znam wiele takich omijanych odcinkówneurot pisze:bo właśnie zdjęciem tutaj dysponujemy,dziczek pisze: No i teraz rozgorzeje dyskusja ,czy można było to przejechać oceniając tylko zdjęcie....![]()
no chyba, że nas zaprosisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości