raz SJ a raz GRSzarbia pisze: ktory lepszy w terenie SJ czy GR.
Nie ma uniwersalnego auta

Moderator: Kosiarz
raz SJ a raz GRSzarbia pisze: ktory lepszy w terenie SJ czy GR.
Mroczny, to nie tak ja słucham i czytam Wasze rady, ale sam przyznasz że w tym watku przewineło się kilka propozycji - myslę że około 10 róznych modeli.Mroczny pisze:mniej więcej
przy czym i tak to nie gra roli bo pytacz ma wyjątkową determinację do niesłuchania
Wrzuciłeś uSUV-owione terenówki razem z typowymi miękkimi SUV-ami. Sorento i Terracan mają reduktory, sztywne mosty z tyłu i ramę. Natomiast Nowym Outlanderem strach zjechać na szutrówkę, bo ma dużo delikatnych elementów montowanych wprost do podłogi bez żadnych osłon (m.in. chłodnica paliwa).majkii pisze:....
Skierowałbym uwagę na Kia Sorento,Sportage, Teracana,Santa Fe,X-Traila,Outlander i tym podobne.....
Ciągle nic nie kupiłem, szukam na allegro i otomoto czegoś ciekawego.majkii pisze:Czy auto zostało już zakupione?
każdego dnia pojawiają się ciekawe oferty - napisz po prostu że szukasz czegoś dobrego i taniegosgrzegorz pisze:Ciągle nic nie kupiłem, szukam na allegro i otomoto czegoś ciekawego.majkii pisze:Czy auto zostało już zakupione?
WlasniePiRoman pisze:Ale samochody 4x4 hamują tak samo, jeśli nie gorzej od tych "normalnych" samochodów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości