A BTW, jak Ci się podobało Montenegro? Też byłem w tym roku i jestem zachwycony

Pozdro
Marcus
Moderator: Kosiarz
Pod warunkiem, że znajdziesz fachowca, bo każdy mechanik poniżej 40 roku życia nie będzie fachowcem od gaźnikówbartai pisze: Wracając do silnika do gaźnik fakt upierdliwa sprawa, ale dobry fachowiec sprawi że zapomnisz o nim ( mam takiego i mam spokój )
też się zastanawiam skąd się biorą te żydowskie maniery - bo jak się przegląda allegro to 95% ogłoszeń śmierdzi zbukiemSlyWhite pisze:Wkurza mnie to "nasze" kombinatorstwo, czyli jak bliźniego zrobić w ch..., [...]
Jak sie okazuje, te maniery sa rdzennie polskie, wiec proponuje Bogu ducha winnych nacji w to nie mieszac...DamnIt! pisze: też się zastanawiam skąd się biorą te żydowskie maniery - bo jak się przegląda allegro to 95% ogłoszeń śmierdzi zbukiem
przednią maskę ma od 2,5 , ciekawe co jeszcze , cena atrakcyjna , jak rama zdrowa to chyba warty jest tej kasy
Bo nasz narod jest glupi i szuka 20 letnich aut z przebiegami ponizej 200tys i to w dieslu - przyklad jakich pelno :wujas sprzedawal plaskacza w dieslu 99r - 220 tys przejechane - przez 2 tyg 3 telefony,skrecil przebieg na 150 telefonow pelno i auto po 3 dniach sprzedane - nasz klient nasz pan - chce miec maly przebieg - no i ma ...DamnIt! pisze:też się zastanawiam skąd się biorą te żydowskie maniery - bo jak się przegląda allegro to 95% ogłoszeń śmierdzi zbukiemSlyWhite pisze:Wkurza mnie to "nasze" kombinatorstwo, czyli jak bliźniego zrobić w ch..., [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość