no mógłby....Heilsberg pisze:Sorry za OT ale jak ktoś pisze, że ma do oddania to mógłby chociaż na PW odpowiedzieć albo napisać, że nie aktualne.

Moderator: Kosiarz
no mógłby....Heilsberg pisze:Sorry za OT ale jak ktoś pisze, że ma do oddania to mógłby chociaż na PW odpowiedzieć albo napisać, że nie aktualne.
Wchodzę!RL_LOL pisze:do oddania:
......
amortyzatory tyl monroe prawie nowe
......
Zapomnij. Ja do dziś nie doczekałem się odpowiedzi w sprawie progów. A trochę czasu minęło.Pastor pisze:Wchodzę!RL_LOL pisze:do oddania:
......
amortyzatory tyl monroe prawie nowe
......
O ile aktualne?
ile chcesz za te felgi? Jestem mocno chetny.druciarz pisze:podziekuj kolegom.
progi i amory nieaktualne. zostaly auto sprzegi i amory przod oraz drazki, felgi stalowe orginalne (nie wiem jaka szer. sa na nich 31x10,5x15)
fak. miało być na privatedruciarz pisze:nie wiem
Montowany za lewa lampą czy jakos w błotniku ?bazylisek pisze:oddam za w dobre ręce zbiornik płynu do spryskiwaczy reflektorów P I bez pompki [ chyba że ktoś będzie chciał okropnie to odkopie tą zdupconą]
jestem chetny na calosc jak jeszcze aktualne,czekam na pw na info.druciarz pisze: zostaly auto sprzegi i amory przod oraz drazki, felgi stalowe orginalne (nie wiem jaka szer. sa na nich 31x10,5x15)
masz jakiś taki marketingowy dar:)Kajen pisze:Cos Ty. Ja do dzis nie dostałem odpowiedzi... A tak btw to niedługo bede miał oryginalny zegarek do jedynki na zbyciu. Z odlutowanym kabelkiem od przygaszaniaCos tam chyba pekniete było ale nie pamietam co. W kazdym razie działa, wiadomo ktora godzina, i sie nie spoznisz, i w ogole fajny i klasyczny. Nie spieszy sie. I nie spoznia. Idealny dla tych, ktorzy nie lubią tracic czasu
Zaklepac komus ?
a żegnał się?Ajwen pisze:przecież PAN Druciarz pożegnał nasze grono... nie pamiętacie?
noo sam widziałem jak rękę podnosił do czoła... itd ,czyli się żegnałpolaff pisze:a żegnał się?Ajwen pisze:przecież PAN Druciarz pożegnał nasze grono... nie pamiętacie?
aaaa... aAjwen pisze:noo sam widziałem jak rękę podnosił do czoła... itd ,czyli się żegnałpolaff pisze:a żegnał się?Ajwen pisze:przecież PAN Druciarz pożegnał nasze grono... nie pamiętacie?
Witam,yokhan pisze:witam!
takiej kanapy co prawda na zbyciu nie mam ale jeśli aktualne to chętnie bym przyjął tą zawiechę bo się akurat tak składa że kombinowałem ze springami od patrola i nie wyszło;/
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości