Romuś
cienias jesteś
dawaj coś lepszego
http://www.youtube.com/watch?v=fLXJaCCf ... e=youtu.be

Moderator: Kosiarz
zakleić i zalać żywicą epoksydową z włóknem... jak rama obgnije i się obsypie , pozostaje nam piękny nierdzewny odlew epoxydowy na kolejne 25 lat użytkowaniakzh pisze:wystarczy zaslepic otwory boczne zeby bloto tam nie lecialo i juz rama przestaje tak szybko gnic
Rama raczej nie, ale o karoserię to się martwię poważniePatryk 160 pisze:1. palcem po mapie
2. windą
3. rowerem
pajero jak ruszysz mocniej sie zlamie
zostaw to
mam pytanie. czy samochod wyposazony w taka rame funkcjonuje normalnie? czy moze dzieje sie cos co uniemozliwia jazde?
nawet jest spoko. rama ogolnie niepognita ale to 2000 rok. w tamtym roku przelecialem szlifem gdzie sie dalo i zapackalem epox + smoła a do srodka łójdziczek pisze:kzh , a hjundajach ramy nie gnijo szybko ...? czy te twój łój z benzyną korozję zatrzymał ...
Kabal pisze:Kuźwa, tego się spodziewalemLeczę kręgosłup, bo mi w piątek pan swoim alu audi wycedził w szkodę i wbił w wulcwagena. Tak za tydzień mogę zaczynać
Tylko chomąto dla Romana trzeba skombinować
kzh pisze:mam pytanie. czy samochod wyposazony w taka rame funkcjonuje normalnie? czy moze dzieje sie cos co uniemozliwia jazde?
kzh pisze:chodzilo mi o to czy auto normalnie jezdzilo, czy moze nie dalo sie bo cos sie wichrowalo czy lamalo.
kzh pisze:remontujesz ta rame?
grupa VAGKabal pisze:...alu audi wycedził w szkodę i wbił w wulcwagena.
Się goń...Tak za tydzień mogę zaczynaćTylko chomąto dla Romana trzeba skombinować
Cichaj, ja tu negocjujęPiRoman pisze:grupa VAGKabal pisze:...alu audi wycedził w szkodę i wbił w wulcwagena.Się goń...Tak za tydzień mogę zaczynaćTylko chomąto dla Romana trzeba skombinować
ja się zastanawiałem jak to przegląd przechodziło...kzh pisze:chodzilo mi o to czy auto normalnie jezdzilo, czy moze nie dalo sie bo cos sie wichrowalo czy lamalo.
szybko i bezproblemowo...Videlec pisze:...
ja się zastanawiałem jak to przegląd przechodziło...
smutna polska rzeczywistosc.Kabal pisze:Eksternistycznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości