pajero v6 3.5 automat

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

er krak
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

pajero v6 3.5 automat

Post autor: er krak » ndz cze 25, 2006 9:09 pm

witam prosze o opinie na temat samochodu pajero 3,5 v6 krótkie rocznik 95 skrzynia atomat bo mam takie auto do kupienia. prosze o ewentualne sugestie jakie macie opinie na temat tego auta czy ten automat daje rade w terenie czy samochód jest awaryjny i czy jest w miare dzielny w terenie

Awatar użytkownika
misman

Re: pajero v6 3.5 automat

Post autor: misman » ndz cze 25, 2006 10:54 pm

er krak pisze:witam prosze o opinie na temat samochodu pajero 3,5 v6 krótkie rocznik 95 skrzynia atomat bo mam takie auto do kupienia. prosze o ewentualne sugestie jakie macie opinie na temat tego auta czy ten automat daje rade w terenie czy samochód jest awaryjny i czy jest w miare dzielny w terenie
Krótki Mitsu v6 3,5 ? Fajny, mocny, dzielny w terenie, niemal zupełnie nieprzydatny na codzień (z powodu braku bagażnika ;) ) samochód :)21
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Post autor: gebels » pn cze 26, 2006 10:29 am

Już 3.0 V6 ciągnie super a 3,5 ciągnie jeszcze lepiej, no w końcu to 58ps-ów więcej, jeździ super, krótkie zwisy, no i ma blokadę mechaniczną tyłu, dobre gumki i tyle, bagaznik malutki, a jak zapodasz np. butle z lpg to bark zupełnie miejsca naawet na kinetyk, no chyba ze butle zamocujesz na stelażu tak jak ja mam żeby pod nią coś wsadzić, ostatnia rzecz jaka by temu autku brakowało to moc :)21
Czwarte serce :cry:

er krak
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: er krak » pn cze 26, 2006 1:11 pm

a co sądzicie o automacie w tym samochodzie.jaka jest technika jazdy w terenie z taką skrzynia

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Post autor: gebels » pn cze 26, 2006 2:20 pm

techniki nieznam. ale goście naginają automatami np. polowiec czy inni i nie narzekają, a nawet sobie niewyobra żają manuala :)21
Czwarte serce :cry:

Awatar użytkownika
majcher

Post autor: majcher » pn cze 26, 2006 4:39 pm

er krak pisze:a co sądzicie o automacie w tym samochodzie.jaka jest technika jazdy w terenie z taką skrzynia
PKI pomyka z autoamatem w kunojeepie i mozemy porównac prace automatu do manuala w kiwi.
Automatu nie pobijesz wszedzie tam gdzie trzeba ruszyć bez zerwania przyczepnosci i wszeddzie tam gdzie tzreba miekko moment przenieść
Ale i ma wady - na pych go w lesie nie odpalisz
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT

Awatar użytkownika
+ AND +

Post autor: + AND + » pn cze 26, 2006 10:59 pm

majcher pisze:
er krak pisze:a co sądzicie o automacie w tym samochodzie.jaka jest technika jazdy w terenie z taką skrzynia
PKI pomyka z autoamatem w kunojeepie i mozemy porównac prace automatu do manuala w kiwi.
Automatu nie pobijesz wszedzie tam gdzie trzeba ruszyć bez zerwania przyczepnosci i wszeddzie tam gdzie tzreba miekko moment przenieść
Ale i ma wady - na pych go w lesie nie odpalisz
rozbujać go przud/tyl też nie proste
Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...

er krak
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: er krak » wt cze 27, 2006 1:46 pm

a czy mozna podczas jazdy przełaczac z drive na 2 lub 3 ??????i napewno automat boi sie wody bo nie ukrywam ze lekko to on by nie miał

Awatar użytkownika
majcher

Post autor: majcher » wt cze 27, 2006 2:05 pm

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt cze 27, 2006 3:50 pm

tak :wink: tylko ze automat szybciej wybucchnie od zassanej wody niz manualna.... Do manulanej wleje sie woda wrocisz tego samego dnia na baze rajdu czy do domu spuścisz wode z oliwą, zalejesz nowy oleum i bedzie GIT - bynajmniej powinno być :)21

Tak czy owak na automacie sie da upalać i automat nie dyskwalifikuje syfa z zabawy.....
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
+ AND +

Post autor: + AND + » wt cze 27, 2006 9:45 pm

mi automat w teren nie podchodzi :)3 co nie znaczy że jest zły :)21
Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”