Czy ktoś oglądał tego Miśka?
Moderator: Kosiarz
Re: Czy ktoś oglądał tego Miśka?

Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion

- TherionWaWa
-
- Kontaktowanie:
Grześ no sorry ale mówiłem ci że przez GG wsiadaj w auto bo warto.
Tomek (TherionWaWa)
Opel Frontera B / Isuzu Trooper 2.8 / P38
Tylko że w piątek jeszcze samochód stary miałem i nie byłem pewien kiedy go sprzedam...Kupiec się trafił nagle i jak gotówkę w garści miałem to odpalam kompa telefon spisać a tu klops...
Szkoda. Ale gratuluję nowemu nabywcy i mam nadzieję że się na forum pochwali nabytkiem
Szkoda. Ale gratuluję nowemu nabywcy i mam nadzieję że się na forum pochwali nabytkiem
Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion

- TherionWaWa
-
- Kontaktowanie:
Chłopak nie siedzi na forum, zapraszałem go. Wiem że ma zmotanego Gaza i trochę się bawi w terenie.. spoko gość...
Tomek (TherionWaWa)
Czy jest ktoś z okolic Bydgoszczy kto mógłby zerknąć na to L200?
http://allegro.pl/mitsubishi-l200-i2389200443.html
Chodzi mi o sprawdzenie jak duża jest korozja i jak klekocze silnik, stanem lakieru się nie przejmuje
Zależy mi na tym jeśli to możliwe aby ktoś obadał auto jutro lub w poniedziałek.
Odwdzięczę się z pewnością
http://allegro.pl/mitsubishi-l200-i2389200443.html
Chodzi mi o sprawdzenie jak duża jest korozja i jak klekocze silnik, stanem lakieru się nie przejmuje

Zależy mi na tym jeśli to możliwe aby ktoś obadał auto jutro lub w poniedziałek.
Odwdzięczę się z pewnością

Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56
L200 4d56
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-3-5 ... 53435.html
Ku przestrodze. Wystawiany jest na allegro od dłuższego czasu. Cena za każdym razem niższa.
Z daleka autko ładne. I na tym kończą się jego zalety.
Całe malowane. Odchylając podsufitkę dostrzeżemy oryginalny kolor, podobnie np. na drzwiach od wewnątrz Wszystkie plastiki rozbierane. Fotele przełożone z innego modelu. Tapicerka odstaje, syf i brud. Barankiem objechany na około. Łącznie z plastikami, zderzakami.
Podczas jazdy tłucze się dosłownie wszystko. Z zalet - pod maską wygląda ładnie i silnik również dość ładnie pracuje. Wyposażenie bogate, ale co z niego działa ... .
Napędy trudno ocenić po krótkiej jeździe, nie wiadomo co się tłucze a co nie. Recznego brak.
Jego największą bolączką nie wydaje się być dziwna historia, sugerująca powodziowego topielca - ale sposób w jaki został obecnie "zrobiony". Druciarstwo to mało powiedziane. Plastiki w środkowym podłokietniku są pociągnięte szarą farbą ! Wszystkie plastiki zmasakrowane, brakuje zaślepek, spinek, śrubek. Na zewnątrz wszystko do połowy drzwi objechane niechlujnie barankiem, spod którego wychodzi korozja.
Sprzedaje go Pani, której mąż jest za granicą. Oczywiście ona nic nie wie i się nie zna. Nie wie do czego są przełączniki w środku. Ale o dziwo przy negocjacji ceny, wie że autko ma instalację prisna, że ma webasto i, że w sumie to nie zależy jej na sprzedaży bo się przywiązala do miśka
Wozi dzieci do szkoły. Przypadkiem można się dowiedzieć, że szwagier handluje autami.
Podejrzanie umawia się z kupującymi z daleka od domu. Nie chce podać gdzie można zobaczyć pojazd. Być może miejsce gdzie autko normalnie stoi pozwoliło by uzyskać lepszy obraz sprzedającego - można pośledzić Pania
Kilka miesięcy temu cena wynosiła 23 tys.
Ku przestrodze. Wystawiany jest na allegro od dłuższego czasu. Cena za każdym razem niższa.
Z daleka autko ładne. I na tym kończą się jego zalety.
Całe malowane. Odchylając podsufitkę dostrzeżemy oryginalny kolor, podobnie np. na drzwiach od wewnątrz Wszystkie plastiki rozbierane. Fotele przełożone z innego modelu. Tapicerka odstaje, syf i brud. Barankiem objechany na około. Łącznie z plastikami, zderzakami.
Podczas jazdy tłucze się dosłownie wszystko. Z zalet - pod maską wygląda ładnie i silnik również dość ładnie pracuje. Wyposażenie bogate, ale co z niego działa ... .
Napędy trudno ocenić po krótkiej jeździe, nie wiadomo co się tłucze a co nie. Recznego brak.
Jego największą bolączką nie wydaje się być dziwna historia, sugerująca powodziowego topielca - ale sposób w jaki został obecnie "zrobiony". Druciarstwo to mało powiedziane. Plastiki w środkowym podłokietniku są pociągnięte szarą farbą ! Wszystkie plastiki zmasakrowane, brakuje zaślepek, spinek, śrubek. Na zewnątrz wszystko do połowy drzwi objechane niechlujnie barankiem, spod którego wychodzi korozja.
Sprzedaje go Pani, której mąż jest za granicą. Oczywiście ona nic nie wie i się nie zna. Nie wie do czego są przełączniki w środku. Ale o dziwo przy negocjacji ceny, wie że autko ma instalację prisna, że ma webasto i, że w sumie to nie zależy jej na sprzedaży bo się przywiązala do miśka

Podejrzanie umawia się z kupującymi z daleka od domu. Nie chce podać gdzie można zobaczyć pojazd. Być może miejsce gdzie autko normalnie stoi pozwoliło by uzyskać lepszy obraz sprzedającego - można pośledzić Pania

Kilka miesięcy temu cena wynosiła 23 tys.
Nic nowego.. ja już 4 miesiąc szukam L200.. dookoła same trupy. A jak jest teoretycznie coś dobrego to za takie niedożeczne pieniądze, że szkoda gadać...
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56
L200 4d56
Czy zna ktoś z Was albo może oglądał już to Pajero III?
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-ful ... 66969.html
Chętnie bym się przejechał go obejrzeć, ale mam kawałek drogi i nie chcę się denerwować na miejscu.
Może dostrzeżecie na zdjęciach już coś konkretnego?
pozdr.
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-ful ... 66969.html
Chętnie bym się przejechał go obejrzeć, ale mam kawałek drogi i nie chcę się denerwować na miejscu.
Może dostrzeżecie na zdjęciach już coś konkretnego?
pozdr.
wie ktoś coś na temat tego pajero http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C24617068.html ?
Pajero II 3.5
co sądzicie o tym misku?
http://moto.allegro.pl/mitsubishi-pajer ... 32691.html
http://moto.allegro.pl/mitsubishi-pajer ... 32691.html
Pajero II 2.8 TD srebrny 

Powitać.
Nie jestem biegły w temacie, ktoś coś wnioskuje po fotkach? Jak się ma cena takiego auta? Tak wiem jest wolny rynek ale o jakieś przedziały umowne on się ociera czy kosmos?
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C25794422.html
Nie jestem biegły w temacie, ktoś coś wnioskuje po fotkach? Jak się ma cena takiego auta? Tak wiem jest wolny rynek ale o jakieś przedziały umowne on się ociera czy kosmos?
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-C25794422.html
96 to to na pewno nie jest i chyba wgnieciony prawy tylny narożnik.
w mitsu biegły nie jestem, czemu nie 96?
tak, wgnieciony prawy tył, dzisiaj go przyczaiłem na mieście bo tak mi się wydawało że znam z widzenia... lampy z tyłu popękane (lewa szczególnie), trochę syfix w środku, ale blacharsko wygląda OK no i na moje oko bezwypadkowy, wszystko w oryginale, uszczelki stare... blacharka - niemalowane chyba że dawno temu... Ale poniszczony trochę w środku, widać że pracował zgodnie z przeznaczeniem. Właściciel się okazało znajomy znajomego branża budowlano-drogowa ogólnie sympatyczny chłopak bo kiedyś mi materiał woził ale na ile ma to odzwierciedlenie w stanie auta to nie wiem. Ja zarzucam temat, za takie pieniążki chciałbym chyba coś ładniej utrzymanego.
Pozdr.
tak, wgnieciony prawy tył, dzisiaj go przyczaiłem na mieście bo tak mi się wydawało że znam z widzenia... lampy z tyłu popękane (lewa szczególnie), trochę syfix w środku, ale blacharsko wygląda OK no i na moje oko bezwypadkowy, wszystko w oryginale, uszczelki stare... blacharka - niemalowane chyba że dawno temu... Ale poniszczony trochę w środku, widać że pracował zgodnie z przeznaczeniem. Właściciel się okazało znajomy znajomego branża budowlano-drogowa ogólnie sympatyczny chłopak bo kiedyś mi materiał woził ale na ile ma to odzwierciedlenie w stanie auta to nie wiem. Ja zarzucam temat, za takie pieniążki chciałbym chyba coś ładniej utrzymanego.
Pozdr.
Tym barankiem bym się niepokoił, czy przypadkiem czegoś nie przykrył. Bez młotka bym pajero nie oglądał. Cena chyba ciut przesadzona...
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
W 96 była już biała stylistyka podświetleń tablicy i kiera w innym kształcie. I nie było już ręcznego gazu. Ja nie twierdzę, ze właściciel oszukuje. Może nawet o tym nie wie.
ogladal ktos ? http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-spo ... 51168.html
warte grzechu?
warte grzechu?
Rower
Odpuść sobie sport. Nie masz super selectu. W tej cenie kupisz normalne Pajero II, a nawet III.
Taaaa, szczególnie III w tej cenie musi być atrakcyjne. Sport fajne auto a nie demonizowałbym braku Superselectu. Ja w jednym mam, w drugim nie mam i jakoś daje radę oboma.
Czyli jak w misku nie ma SS to sie nim nie da jezdzic? To tak jak z turbina, co z tego ze gwizda, jak kierownik pi*da
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Nie da się jeździć bez SS z 4x4 na pow. utwardzonych.
Zgadza się, tylko że na twardym i suchym podłożu napęd 4x4 jest najmniej potrzebny a powoduje tylko większe zużycie paliwa.dma3 pisze:Nie da się jeździć bez SS z 4x4 na pow. utwardzonych.
Ostatnio zmieniony czw wrz 20, 2012 7:29 pm przez zzt, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem robi się np. w zimie na mieszanej nawierzchni (ośnieżonym asfalcie). Zapinasz 4x4 jedziesz z większa prędkością, zakręt koła łapią nagle przyczepność i ... .Zgadza się, tylko że na twardym i sychym podłożu napęd 4x4 jest najmniej potrzebny a powoduje tylko większe zużycie paliwa.
Jedną z zalet Pajero to właśnie napęd SS.
P.S.
Czy w ES nie ma tak, że przełączanie na 4x4 odbywać się może tylko przy postoju ?
zdecydowanie przesadzasz!!!!dma3 pisze:Problem robi się np. w zimie na mieszanej nawierzchni (ośnieżonym asfalcie). Zapinasz 4x4 jedziesz z większa prędkością, zakręt koła łapią nagle przyczepność i ... .Zgadza się, tylko że na twardym i sychym podłożu napęd 4x4 jest najmniej potrzebny a powoduje tylko większe zużycie paliwa.
Jedną z zalet Pajero to właśnie napęd SS.
P.S.
Czy w ES nie ma tak, że przełączanie na 4x4 odbywać się może tylko przy postoju ?
JA swoim złomem jeżdżę co roku zimą po mieszanej nawierzchni i nic jeszcze nie urwałem, a nie mam ES
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
Urwanie czegokolwiek to nic strasznego. Znacznie gorzej by było na zakręcie pojechać prosto.
Oczywiście, że przesadzam. Niemniej jednak SS jest lepszy i jeśli można w tej samej cenie mieć ES i SS to nad czym się zastanawiać ?
Oczywiście, że przesadzam. Niemniej jednak SS jest lepszy i jeśli można w tej samej cenie mieć ES i SS to nad czym się zastanawiać ?
Ja mam SS w pojarze a w plaskatym nie i nawet nie mam 4x4 i jakos w zime tez jezdze normalnie. Zadne dupersznyty nie zastapia MYSLENIA na drodze.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.