pajero III wymiary i waga

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
lukas 78

Re: pajero III wymiary i waga

Post autor: lukas 78 » czw sie 30, 2012 8:05 pm

każdy używany to loteria pytanie czy stać cię na wpadkę :wink:
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » pt sie 31, 2012 6:39 am

uki80 pisze:jakiego tuningu? ja nic tam nie bede ladowal nadzwyczajnego w auto. opony na zime i to wszystko.

a co do tego discovery to wielka bryka. jak pajero 7-mio osobowe. mi cos malego trza. dlatego na poczatku pytalem czy do p3 w wersji 2 drzwiowej fotelik wejdzie. tak sie jeszcze nad ta grand vitara zastanawiam. sredniowiecze ma w srodku ale jak to jezdzi? jak ten automat sie spisuje, wie ktos moze? a odnosnie jeszcze p3 to te pompy tak czesto siadaja ze mnie wszyscy strasza? widzialem na allegro ze nowa 6tys kosztuje.
Człowieku zadajesz pytania jak licealista bez prawa jazdy 8)

Jak Grand Vitara jeździ - dla tego który przesiadł się z samuraja jeździ jak cacuszko, jest szybka komfortowa, wygodna ma doskonałe hamulce. Cudowny samochód.

Jak Grand Vitara jeździ - dla tego który przesiadł się z BMW X3 2.0D w ogóle jeździ. Hamulce są do bani, auto jest mułowate, na śniegu nie da się tym jeździć, auto non stop w pada w poślizg do tego wszystkiego dwu litrowy pozbawiony mocy i momentu diesel konsumuje znacznie więcej paliwa. Samochód porażka archaiczny i niebezpieczny.

Nie wspominając już o tym że nie wiadomo o którą Grand Vitarę pytasz - bo są dwa modele 8)

Rozważasz zakup auta to znajdź taki w okolicy i się nim sam przejedź a najlepiej to daj żonie wybrać, dla ciebie GV będzie średniowieczem a może dla niej renesansem. Po drugie kupcie z żoną auto ze stałym napędem na cztery koła z jakimkolwiek system kontroli trakcji a nie auto tylno napędowe z dołączanym napędem przednim w razie W - jak w przypadku pierwszej Grand Vitary no chyba że pytasz o II GV ze stałym napędem na 4koła :wink:
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pt sie 31, 2012 7:13 am

pierwsza grand vitara - miałem taką chyba z 2004

jezuuuuuu co za badziew

masakra

wcale przy samuraiu nie jest wygodna i szybka
:)16

Awatar użytkownika
lukas 78

Post autor: lukas 78 » pt sie 31, 2012 1:14 pm

nie mówiąc o awaryjnym i dupowatym dieslu :lol:
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie

uki80
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: uki80 » czw wrz 06, 2012 9:37 pm

jaki licealista, co ty bredzisz? chodzilo mi o porownanie z do freelandera ewentualnie do p3, ale juz mniej wiecej wiem jak to sie ma. powiadasz ze najlepszym wyjsciem jest auto ze stalym napedem i kontrola trakcji. jakos nic innego oprocz freelandera 1 po lifcie mi nie przychodzi do glowy. odnosnie x3 to jakos malo kto ja poleca na nawet lekko terenowe warunki. i niesadze zeby byla tansza w utrzymaniu niz p3. do tego cena 40tys to minimum. nie wiem skad ty wziales x3 z silnikiem 2 litrowym jak wszystkie maja 3 literki (mowa o pierwszej generacji). mi chodzilo o auto niewielkich rozmiarow, w dieslu i automacie, ktore da sobie rade na sniegu do ceny okolo 30 tys.

a nawet nie wiedzialem, ze gv miala kiepskiego diesla.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”