pajero III wymiary i waga
Moderator: Kosiarz
Re: pajero III wymiary i waga
każdy używany to loteria pytanie czy stać cię na wpadkę 

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Człowieku zadajesz pytania jak licealista bez prawa jazdyuki80 pisze:jakiego tuningu? ja nic tam nie bede ladowal nadzwyczajnego w auto. opony na zime i to wszystko.
a co do tego discovery to wielka bryka. jak pajero 7-mio osobowe. mi cos malego trza. dlatego na poczatku pytalem czy do p3 w wersji 2 drzwiowej fotelik wejdzie. tak sie jeszcze nad ta grand vitara zastanawiam. sredniowiecze ma w srodku ale jak to jezdzi? jak ten automat sie spisuje, wie ktos moze? a odnosnie jeszcze p3 to te pompy tak czesto siadaja ze mnie wszyscy strasza? widzialem na allegro ze nowa 6tys kosztuje.

Jak Grand Vitara jeździ - dla tego który przesiadł się z samuraja jeździ jak cacuszko, jest szybka komfortowa, wygodna ma doskonałe hamulce. Cudowny samochód.
Jak Grand Vitara jeździ - dla tego który przesiadł się z BMW X3 2.0D w ogóle jeździ. Hamulce są do bani, auto jest mułowate, na śniegu nie da się tym jeździć, auto non stop w pada w poślizg do tego wszystkiego dwu litrowy pozbawiony mocy i momentu diesel konsumuje znacznie więcej paliwa. Samochód porażka archaiczny i niebezpieczny.
Nie wspominając już o tym że nie wiadomo o którą Grand Vitarę pytasz - bo są dwa modele

Rozważasz zakup auta to znajdź taki w okolicy i się nim sam przejedź a najlepiej to daj żonie wybrać, dla ciebie GV będzie średniowieczem a może dla niej renesansem. Po drugie kupcie z żoną auto ze stałym napędem na cztery koła z jakimkolwiek system kontroli trakcji a nie auto tylno napędowe z dołączanym napędem przednim w razie W - jak w przypadku pierwszej Grand Vitary no chyba że pytasz o II GV ze stałym napędem na 4koła

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
pierwsza grand vitara - miałem taką chyba z 2004
jezuuuuuu co za badziew
masakra
wcale przy samuraiu nie jest wygodna i szybka

jezuuuuuu co za badziew
masakra
wcale przy samuraiu nie jest wygodna i szybka

nie mówiąc o awaryjnym i dupowatym dieslu 

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
-
- jestem tu nowy...
jaki licealista, co ty bredzisz? chodzilo mi o porownanie z do freelandera ewentualnie do p3, ale juz mniej wiecej wiem jak to sie ma. powiadasz ze najlepszym wyjsciem jest auto ze stalym napedem i kontrola trakcji. jakos nic innego oprocz freelandera 1 po lifcie mi nie przychodzi do glowy. odnosnie x3 to jakos malo kto ja poleca na nawet lekko terenowe warunki. i niesadze zeby byla tansza w utrzymaniu niz p3. do tego cena 40tys to minimum. nie wiem skad ty wziales x3 z silnikiem 2 litrowym jak wszystkie maja 3 literki (mowa o pierwszej generacji). mi chodzilo o auto niewielkich rozmiarow, w dieslu i automacie, ktore da sobie rade na sniegu do ceny okolo 30 tys.
a nawet nie wiedzialem, ze gv miala kiepskiego diesla.
a nawet nie wiedzialem, ze gv miala kiepskiego diesla.