how, how

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

mackopolo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

how, how

Post autor: mackopolo » ndz lis 04, 2012 11:10 pm

Cześć, od kilku miesięcy jeżdzę Pajero Dwójką z podobno niezniszczalnym silnikiem 2,5 TD. Jestem z Poznania. Mam szyby na korbki i wcale mi to nie przeszkadza...przez co niektórzy patrzą na mnie jak na wariata. Za to mam elektrycznie sterowane lusterka...się chwalę :D
Właśnie walczę z korozją...wydawało się, że nie ma, jednak wystarczyło poszudrać szczotką stalową. Jak narazie z mała dziurką w okolicach tylnego amora poradziłem sobie włóknem szklanym i żywicą. Mechanicznie jest chyba okey.
Jeżdzę głównie w okolicach P.Zielonka, P.Noteckiej, Biedruska itd. Pozdrawiam wszystkich. Maciej.

Awatar użytkownika
bilans
Kontaktowanie:

Re: how, how

Post autor: bilans » ndz lis 04, 2012 11:18 pm

wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/

Awatar użytkownika
RADZILLA

Post autor: RADZILLA » pn lis 05, 2012 12:04 pm

naprawy ramy włóknem ? ? oj oj ale gratuluje zakupu. Jak chcesz zobaczyć zadbane pajero 2 które jest powoli przygotowywane do terenu zapraszam do jarocina.
LJ 70

mackopolo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mackopolo » wt lis 06, 2012 11:03 pm

Przepraszam, przywitałem się w niewłaściwym miejscu :oops: Nie zauważyłem powitalni.
RADZILLA pisze:naprawy ramy włóknem ? ? oj oj ale gratuluje zakupu. Jak chcesz zobaczyć zadbane pajero 2 które jest powoli przygotowywane do terenu zapraszam do jarocina.
Dziurka jak na razie jest malutka, więc na razie włókno, żeby woda i błocko się nie dostawały. Aktualnie rama jest zakonserwowana woskiem do profili zamkniętych przy użyciu kompresora. Jak będzie trzeba, to będziem spawać :D Ty masz ramę całkowicie bez korozji?...to prawie niemożliwe, chociaż znam jeden nietknięty przez rudą egzemplarz 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”