Wymiana tapicerki - ktoś to robił?
Moderator: Kosiarz
Wymiana tapicerki - ktoś to robił?
Witam. Mam pytanie, czy ktoś wymieniał tapicerkę w swoim Miśku? Kupił materiał i docinał? Ja zrobiłem tył, miałem na zbyciu materiał do tego się nadający, przyciąłem, tak by jakoś było. Stara wyglądała tragicznie. Przód również masakra, brudny, poplamiony, ale tu materiał się nie nada, za sztywny. Poszukałem sam materiał można dokupić, nie jest drogi, ale czy da się to sensownie uformować? Pozdrawiam
Re: Wymiana tapicerki - ktoś to robił?
nie da się
używane fotele to nie majątek
używane fotele to nie majątek
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Chodziło mi bardziej o podłogówke. A fotele w dobrym stanie, nie jest łatwo znaleźć. Na aledrogo, same "trupy".
trzaba dać do prania do kogoś kto czysci tapicerki
ja mam odkurzacz karchera piorący i z nie takiego gówna cudo wychodziło
chyba ,że masz dziury po petach z tym nic nie zrobisz
ja mam odkurzacz karchera piorący i z nie takiego gówna cudo wychodziło
chyba ,że masz dziury po petach z tym nic nie zrobisz
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Sa fachowcy co dziury tez ogarniaja tak,ze nie poznasz. Kiedys wypalilismy bardzo duza i brzydak dziure w fotelu po tym jak kolega polozyl na fotel wlaczony reczny szperacz. Gosc za 80 zeta zrobil taka magie,ze nie pojelismy

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Dokładnie znajdź dobry zakład tapicerski który zajmuję się renowacją i konserwacją tapicerek to za kilka stówek będziesz miał wnętrze, że Ci gały wyjdą

Jak uda mi się naprawić inne pierdoły, to poszukam takowego. Chyba, że ktoś ma namiary na dobrego fachowca w Łodzi lub okolicy ?
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
przyjedż z flaszką do mnie to wypierzemy i wypijemy 

Czwarte serce 

Umiesz namówić, a ja mam taką słabą silną wolę
.