Odpalaj zatem bryke na luzie i nie na wcisnietym sprzegle, bo mozna zatrzec panewke czolowa walu korbowego.gebels pisze: mocniejszego docisku
Padły wolne obroty Pajero 3.0V6
Moderator: Kosiarz
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Re: Padły wolne obroty Pajero 3.0V6
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
pale na luzieSzarbia pisze:Odpalaj zatem bryke na luzie i nie na wcisnietym sprzegle, bo mozna zatrzec panewke czolowa walu korbowego.gebels pisze: mocniejszego docisku
dziś jechałem i przed skrętem zredukowałem z 3 na 2, puszczam sprzęgło a tu gumy piszczą, i gdyby nie to że mocno trzymałem kierownice i miałem zapięty pas to pewnie bym szybe rozwalił

Czwarte serce 

Teraz ja
Zalewa mi nadal ale zgubiłem wolne obroty tzn jak odpale
wolne obroty sa za niskie tzn 600-700 , normalnie było 1100 , jak sie rozgrzał to spadało do 900, mam plan zeby przepustnice i silniczek krokowy wyczyscic
i znowu pytanie czy silniczek krokowy w innym mitsubishi - colt galant to ten sam
wyglada na to samo...

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
u mnie tylko umyta przepustnica i reszta i wsio wróciło do normy
Czwarte serce 

Zgadza sie
Silniczek krokowy i przepustnica wyczyszczona i wszystko wróciło do normy 

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...