Pytania dotyczące Mitsubishi Pajero Long 2,5 TD

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
ccamillo

Post autor: ccamillo » pt gru 22, 2006 5:39 pm

co sie czepiacie? Same opony sa warte 2000zł, bo maja 1,5 m-ca (dodatkowo mam drudgi kpl. szosowy), rozrząd zrobiony (1500zł), oleje (silnik, skrzynia, mosty). Wiem, ze niektóry sie ciesza bo kupia tanio za 6 tys, wydadza jeszcze drugie 6 tys i sa happy, bo kupili tanio. A jeszcze jedno, mam do niego kpl. tarcz przednich z klockami (i nie jakiś chłam). To tyle. Co Wy na to? Wsiadam i jade i nie musze sie martwić, ze bedę musił go naprawiac po trasie, zrobiłem nim juz 10 tys. km i nie dołozyłem (oprócz tych rzeczy które napisałem na poczatku) ani grosza (czeka mnie wymiana płynów ale to zrozumiałe). Uważam, ze kupiłem tanio, a jak ktos chce to moze go zobaczyc i ocenic, wtedy zobaczymy i pogadamy. Juz sie przyzwyczaiłem, jestem nowy, itd.
K3
------------------------------
Pajero 2,5 TD'92 - był

Awatar użytkownika
ccamillo

Post autor: ccamillo » pt gru 22, 2006 5:46 pm

Greentop pisze:
CLIMBER pisze:
AveCezar pisze: :o Tani ??

jak widac " taniość" jest pojeciem wzglednym :wink:
Ktoś tu na forum krąży z takim podpisem:
Każdemu brakuje - jednemu do chleba, drugiemu do jachtu" :)2
Ma racje.
Ktos tu nie rozumie co to jest tanio. Tanio to jest mniej niz rzecz kosztuje normalnie. Tanio to nie znaczy mało kasy. Przyjeło sie ze tanio to niska cena, OK, niska ale w relacji do porównywalnego produktu.
K3
------------------------------
Pajero 2,5 TD'92 - był

krychu
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: krychu » ndz gru 24, 2006 1:08 am

teoretycznie mógłbym zakupić samuraja za 5600 i resztę w pakować z ulepszenia, lecz szukam pojazdu do jazdy codziennej tudzież w dalsze trasy a suzuki na komfortową nie wygląda chociaż coraz bardziej skłaniam się aby pójść w tym kierunku

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz gru 24, 2006 8:49 am

krychu pisze:teoretycznie mógłbym zakupić samuraja za 5600 i resztę w pakować z ulepszenia, lecz szukam pojazdu do jazdy codziennej tudzież w dalsze trasy a suzuki na komfortową nie wygląda chociaż coraz bardziej skłaniam się aby pójść w tym kierunku
widze ze wychodzisz z założenia za 5600 zł to samuraj bedzie jak ta lala :roll: pamietaj ze bez wzgledu na markę to 20 letnimi padalcami jest jak z rosyjską ruletką :)21
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

chudzielec

Post autor: chudzielec » ndz gru 24, 2006 8:55 am

ccamillo pisze:Wsiadam i jade i nie musze sie martwić, ze bedę musił go naprawiac po trasie, zrobiłem nim juz 10 tys. km i nie dołozyłem (oprócz tych rzeczy które napisałem na poczatku) ani grosza (czeka mnie wymiana płynów ale to zrozumiałe)..
Teraz czas na głowice :wink:
Dyskoteka cysta.

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz gru 24, 2006 9:30 am

chudzielec pisze:
ccamillo pisze:Wsiadam i jade i nie musze sie martwić, ze bedę musił go naprawiac po trasie, zrobiłem nim juz 10 tys. km i nie dołozyłem (oprócz tych rzeczy które napisałem na poczatku) ani grosza (czeka mnie wymiana płynów ale to zrozumiałe)..
Teraz czas na głowice :wink:
złośliwiec :)21

no ale jest w tym nuta sumtnej rzywistości :roll:
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

krychu
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: krychu » ndz gru 24, 2006 9:55 am

Eskapada pisze:
widze ze wychodzisz z założenia za 5600 zł to samuraj bedzie jak ta lala :roll: pamietaj ze bez wzgledu na markę to 20 letnimi padalcami jest jak z rosyjską ruletką :)21
Mylisz się nie wychodzę z takiego założenia, tyle tylko ma do wydania max 9,5 tys wiec resztę bym wydał na pakiet startowy i ewentualny remont

wesołych świąt życzę

pozdrawiam Krystian

chudzielec

Post autor: chudzielec » ndz gru 24, 2006 9:55 am

bo o korku od chłodnicy kolega zapomniał
Dyskoteka cysta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”