Pytania dotyczące Mitsubishi Pajero Long 2,5 TD
Moderator: Kosiarz
co sie czepiacie? Same opony sa warte 2000zł, bo maja 1,5 m-ca (dodatkowo mam drudgi kpl. szosowy), rozrząd zrobiony (1500zł), oleje (silnik, skrzynia, mosty). Wiem, ze niektóry sie ciesza bo kupia tanio za 6 tys, wydadza jeszcze drugie 6 tys i sa happy, bo kupili tanio. A jeszcze jedno, mam do niego kpl. tarcz przednich z klockami (i nie jakiś chłam). To tyle. Co Wy na to? Wsiadam i jade i nie musze sie martwić, ze bedę musił go naprawiac po trasie, zrobiłem nim juz 10 tys. km i nie dołozyłem (oprócz tych rzeczy które napisałem na poczatku) ani grosza (czeka mnie wymiana płynów ale to zrozumiałe). Uważam, ze kupiłem tanio, a jak ktos chce to moze go zobaczyc i ocenic, wtedy zobaczymy i pogadamy. Juz sie przyzwyczaiłem, jestem nowy, itd.
K3
------------------------------
Pajero 2,5 TD'92 - był
Pajero 2,5 TD'92 - był
Ktos tu nie rozumie co to jest tanio. Tanio to jest mniej niz rzecz kosztuje normalnie. Tanio to nie znaczy mało kasy. Przyjeło sie ze tanio to niska cena, OK, niska ale w relacji do porównywalnego produktu.Greentop pisze:Ktoś tu na forum krąży z takim podpisem:CLIMBER pisze:AveCezar pisze:Tani
jak widac " taniość" jest pojeciem wzglednym
Każdemu brakuje - jednemu do chleba, drugiemu do jachtu"![]()
Ma racje.
K3
Pajero 2,5 TD'92 - był
Pajero 2,5 TD'92 - był
widze ze wychodzisz z założenia za 5600 zł to samuraj bedzie jak ta lalakrychu pisze:teoretycznie mógłbym zakupić samuraja za 5600 i resztę w pakować z ulepszenia, lecz szukam pojazdu do jazdy codziennej tudzież w dalsze trasy a suzuki na komfortową nie wygląda chociaż coraz bardziej skłaniam się aby pójść w tym kierunku

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
-
złośliwiecchudzielec pisze:Teraz czas na głowiceccamillo pisze:Wsiadam i jade i nie musze sie martwić, ze bedę musił go naprawiac po trasie, zrobiłem nim juz 10 tys. km i nie dołozyłem (oprócz tych rzeczy które napisałem na poczatku) ani grosza (czeka mnie wymiana płynów ale to zrozumiałe)..

no ale jest w tym nuta sumtnej rzywistości

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Mylisz się nie wychodzę z takiego założenia, tyle tylko ma do wydania max 9,5 tys wiec resztę bym wydał na pakiet startowy i ewentualny remontEskapada pisze:
widze ze wychodzisz z założenia za 5600 zł to samuraj bedzie jak ta lalapamietaj ze bez wzgledu na markę to 20 letnimi padalcami jest jak z rosyjską ruletką
wesołych świąt życzę
pozdrawiam Krystian
-