Dzięki za słowo otuchyMarcingalloper pisze:Ja już wiem że operacja się powiedzie i za kilka tygodni napiszesz: mam chłód w aucie.

Moderator: Kosiarz
Dzięki za słowo otuchyMarcingalloper pisze:Ja już wiem że operacja się powiedzie i za kilka tygodni napiszesz: mam chłód w aucie.
Nie kombinuj tylko jedz do warsztatu aby wbili R12. R134a zniszczy pompe klimy i tyle zakombinujesz. Ostatnio temat przerabialem to wiemGuttek pisze:pytanie z innej beczki, wie ktos moze jaki adapter kupic do zlacza klimatyzacji?
zlacze do gazu mam nakrecane, chyba na r12 a chcialbym zlacze na r134
uhu, pytam bo r134 i maszyne mamy na warsztacie, a jak pojade do kogos na r12 to mnie skroja kilka stowekwarlock pisze:Nie kombinuj tylko jedz do warsztatu aby wbili R12. R134a zniszczy pompe klimy i tyle zakombinujesz. Ostatnio temat przerabialem to wiemGuttek pisze:pytanie z innej beczki, wie ktos moze jaki adapter kupic do zlacza klimatyzacji?
Nabicie klimy od zera oraz sprawdzenie po tygodniu czy wszystko ok w ramach uslugi 300 z vatem. To sa dwa rozne czynniki wymagajace innych warunkow pracy, nawet oleje do pomp maja inne jeden mineralny drugi syntetyczny. Odpusc sobie R134A, chyba, ze wymienisz cala instalacje klimy.Guttek pisze:uhu, pytam bo r134 i maszyne mamy na warsztacie, a jak pojade do kogos na r12 to mnie skroja kilka stowekwarlock pisze:Nie kombinuj tylko jedz do warsztatu aby wbili R12. R134a zniszczy pompe klimy i tyle zakombinujesz. Ostatnio temat przerabialem to wiemGuttek pisze:pytanie z innej beczki, wie ktos moze jaki adapter kupic do zlacza klimatyzacji?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość