Chłodnica pajero3.5 automat
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Chłodnica pajero3.5 automat
Ma ktos jakas sprawdzoną marke chlodnic do 3.5v6.Mam ciagly problem z chlodnicami pewnie dlatego ze kupuje uzywki i teraz chcialbym temat zalatwic jak trzeba.Moze ktos przerabiał temat i ma sprawdzoną.
-
-
Re: Chłodnica pajero3.5 automat
Pewnie będzie słono ale polecam Nissens.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Wymien rdzen jak go ostro butujesz załóż nie jedno a 3 rzędowy, tylko jak pojedziesz nie mów do czego tylko niech po wymiarze szukają, będzie taniej
Czwarte serce 

-
- jestem tu nowy...
Wlasnie bylem i powiedzialem ze sportu tylko 1600 zl. sie zrobiło.Na portalu aukcyjnym oglaszaja sie że robia, firma Pol-chłodnic tylko, nie wiem bo robia z alu, niby dwu rdzeniowa reszta sciągnieta orginalu.Moze miał ktos doczynienia z ta firma?, ewentualnie jakis namiar na dobrych fachowcow i w miare rozsądnych cennach 

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
wikingpajero pisze:Wlasnie bylem i powiedzialem ze sportu tylko 1600 zl. sie zrobiło.Na portalu aukcyjnym oglaszaja sie że robia, firma Pol-chłodnic tylko, nie wiem bo robia z alu, niby dwu rdzeniowa reszta sciągnieta orginalu.Moze miał ktos doczynienia z ta firma?, ewentualnie jakis namiar na dobrych fachowcow i w miare rozsądnych cennach
W kraku 3 lsta temu za miedziany potrojny rdzen placilem cos kolo 5 stowek
Minus jedyny ze do ukladu zamiast 5 wchodzi 12 litrow plynu
Pozytyw taki ze jsk zalepilem do polowy blotem kreska temperatury nawet nie drgnela
Czwarte serce 

-
- jestem tu nowy...
I taką własnie potrzebuje aby temperatura stala w miejscu podczas akcji.Ten rdzen wymieniałes sam czy tam na miejscu ci robili.Znalazlem w Wawie firme ktora ma rdzenie http://webshop.nissens.com/Product/Core . Zadzwonie zapytam o sam rdzen zeby mnie jak w Szczecinie nie chcieli odrazu grubo liczyć.
-
- jestem tu nowy...
Dzwonilem dzis do Wawy powiedzieli za zrobienie nowej o wiekszym rdzeniu 1350zl jutro jeszcze sprawdze twoj namiar.Za dwa tygodnie mamy terenową integracje dla choinki, musze mieć już chłodnice.Dzieki za podpowiedzi 

- gebels
-
wikingpajero pisze:Dzwonilem dzis do Wawy powiedzieli za zrobienie nowej o wiekszym rdzeniu 1350zl jutro jeszcze sprawdze twoj namiar.Za dwa tygodnie mamy terenową integracje dla choinki, musze mieć już chłodnice.Dzieki za podpowiedzi
mi rozciagnał deko zbiorniki wsadził rdzen 3 rzędowy i założył gniazdo na termostat jak bym kiedys elektryki motał żeby wtedy na wężach nic nie montowac
mus podac wymiary rdzenia, nie mowic do czego bo wtedy cena inna
Czwarte serce 

-
- jestem tu nowy...
Witam.Troche to trwało ale juz temat ogarniety.Poszukałem i sie opłaciło wszedzie chcieli okolo 1500 a w Kargowej wymieniają rzdzeń za 800 zl.Orginalny rdzeń szerokość 3 cm teraz jest 5.4 cm.Takze jakby ktos potrzebował to Polecam chlopakow z Kargowej.