Chłodnica pajero3.5 automat

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

wikingpajero
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Chłodnica pajero3.5 automat

Post autor: wikingpajero » ndz lis 23, 2014 6:49 pm

Ma ktos jakas sprawdzoną marke chlodnic do 3.5v6.Mam ciagly problem z chlodnicami pewnie dlatego ze kupuje uzywki i teraz chcialbym temat zalatwic jak trzeba.Moze ktos przerabiał temat i ma sprawdzoną.

Marcingalloper

Re: Chłodnica pajero3.5 automat

Post autor: Marcingalloper » ndz lis 23, 2014 8:08 pm

Pewnie będzie słono ale polecam Nissens.

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Post autor: gebels » ndz lis 23, 2014 8:44 pm

Wymien rdzen jak go ostro butujesz załóż nie jedno a 3 rzędowy, tylko jak pojedziesz nie mów do czego tylko niech po wymiarze szukają, będzie taniej
Czwarte serce :cry:

wikingpajero
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wikingpajero » ndz lis 23, 2014 10:41 pm

Wlasnie bylem i powiedzialem ze sportu tylko 1600 zl. sie zrobiło.Na portalu aukcyjnym oglaszaja sie że robia, firma Pol-chłodnic tylko, nie wiem bo robia z alu, niby dwu rdzeniowa reszta sciągnieta orginalu.Moze miał ktos doczynienia z ta firma?, ewentualnie jakis namiar na dobrych fachowcow i w miare rozsądnych cennach :)

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Post autor: gebels » ndz lis 23, 2014 10:55 pm

wikingpajero pisze:Wlasnie bylem i powiedzialem ze sportu tylko 1600 zl. sie zrobiło.Na portalu aukcyjnym oglaszaja sie że robia, firma Pol-chłodnic tylko, nie wiem bo robia z alu, niby dwu rdzeniowa reszta sciągnieta orginalu.Moze miał ktos doczynienia z ta firma?, ewentualnie jakis namiar na dobrych fachowcow i w miare rozsądnych cennach :)

W kraku 3 lsta temu za miedziany potrojny rdzen placilem cos kolo 5 stowek

Minus jedyny ze do ukladu zamiast 5 wchodzi 12 litrow plynu

Pozytyw taki ze jsk zalepilem do polowy blotem kreska temperatury nawet nie drgnela

wikingpajero
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wikingpajero » pn lis 24, 2014 8:27 am

I taką własnie potrzebuje aby temperatura stala w miejscu podczas akcji.Ten rdzen wymieniałes sam czy tam na miejscu ci robili.Znalazlem w Wawie firme ktora ma rdzenie http://webshop.nissens.com/Product/Core . Zadzwonie zapytam o sam rdzen zeby mnie jak w Szczecinie nie chcieli odrazu grubo liczyć.

Awatar użytkownika
gebels

Post autor: gebels » pn lis 24, 2014 10:09 am

wikingpajero
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wikingpajero » pn lis 24, 2014 7:46 pm

Dzwonilem dzis do Wawy powiedzieli za zrobienie nowej o wiekszym rdzeniu 1350zl jutro jeszcze sprawdze twoj namiar.Za dwa tygodnie mamy terenową integracje dla choinki, musze mieć już chłodnice.Dzieki za podpowiedzi :)2

Awatar użytkownika
gebels

Post autor: gebels » wt lis 25, 2014 2:11 pm

wikingpajero pisze:Dzwonilem dzis do Wawy powiedzieli za zrobienie nowej o wiekszym rdzeniu 1350zl jutro jeszcze sprawdze twoj namiar.Za dwa tygodnie mamy terenową integracje dla choinki, musze mieć już chłodnice.Dzieki za podpowiedzi :)2

mi rozciagnał deko zbiorniki wsadził rdzen 3 rzędowy i założył gniazdo na termostat jak bym kiedys elektryki motał żeby wtedy na wężach nic nie montowac

mus podac wymiary rdzenia, nie mowic do czego bo wtedy cena inna

wikingpajero
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wikingpajero » pn sty 19, 2015 9:58 pm

Witam.Troche to trwało ale juz temat ogarniety.Poszukałem i sie opłaciło wszedzie chcieli okolo 1500 a w Kargowej wymieniają rzdzeń za 800 zl.Orginalny rdzeń szerokość 3 cm teraz jest 5.4 cm.Takze jakby ktos potrzebował to Polecam chlopakow z Kargowej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”