Solidny warsztat w okolicy Gdańska
Moderator: Kosiarz
Solidny warsztat w okolicy Gdańska
To pytanie bardziejdo tubylców pomorskich. Znacie jakieś sensowne warsztaty godne polecenia w okolicach Trójmiasta? Wiem że CarMont jest w Bytowie ale z byle pierdoloa typu grzejacy się hamulec nie będę dymał 100 km w jedna stronę wiec szukam alternatywy.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Solidny warsztat w okolicy Gdańska
Czwarte serce 

Otóż to.
Choć raz się zgadzam z tym podkrakowskim smalcem
Choć raz się zgadzam z tym podkrakowskim smalcem

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
ja bym tam nie pojechał
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Czemuklucz13 pisze:ja bym tam nie pojechał

- Misiek Cypr
-
Blizej masz Chwaszczyno, warsztat Bartka, jest Banderas na Litewskiej, a jak chcesz isc w duze inwestycje to jeszcze Trasek.
Oprocz tego co Adas polecal, znam i polecam wszystkie wyzej polecone.
Tego Adasiowego po prostu nie znam, to sie nie wypowiadam
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Napisz w jakim rejonie, to polecimy cos blizej.Nesene pisze:To pytanie bardziejdo tubylców pomorskich. Znacie jakieś sensowne warsztaty godne polecenia w okolicach Trójmiasta? Wiem że CarMont jest w Bytowie ale z byle pierdoloa typu grzejacy się hamulec nie będę dymał 100 km w jedna stronę wiec szukam alternatywy.
W pruszczu i na zaspie tez sa przytomni.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Tak naprawdę to wszystko co jest w okolicy trasy 221 czyli Gdańsk- Przywidz jest mi po drodze ale to nie problem podjechać do Chwaszczyna czy Pruszcza jeżeli tam znacie jakiś "normalny" warsztat w którym nie strach zostawić auta ze powymieniają części albo ze zamiast rozebrać zacisk i wymienić gumki wymienią cały zacisk jeszcze bez uzgodnieniaMisiek Cypr pisze:Napisz w jakim rejonie, to polecimy cos blizej.Nesene pisze:To pytanie bardziejdo tubylców pomorskich. Znacie jakieś sensowne warsztaty godne polecenia w okolicach Trójmiasta? Wiem że CarMont jest w Bytowie ale z byle pierdoloa typu grzejacy się hamulec nie będę dymał 100 km w jedna stronę wiec szukam alternatywy.
W pruszczu i na zaspie tez sa przytomni.

Że tak powiem do Kosakowa to za bardzo nie jest po drodze...też popsuł nam sie aparat do robienia wstepnego protokółu opisowegoNesene pisze: Tak naprawdę to wszystko co jest w okolicy trasy 221 czyli Gdańsk- Przywidz jest mi po drodze ale to nie problem podjechać do Chwaszczyna czy Pruszcza jeżeli tam znacie jakiś "normalny" warsztat w którym nie strach zostawić auta ze powymieniają części albo ze zamiast rozebrać zacisk i wymienić gumki wymienią cały zacisk jeszcze bez uzgodnieniaz 4x4 znam tylko Jak-Mara ale oni to tylko Jeepy wiec nic mi po nich

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
- vandall_jr
-
UuuNesene pisze:warsztat w którym nie strach zostawić auta ze powymieniają części

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
co Wam się popsułovandall1 pisze:Że tak powiem do Kosakowa to za bardzo nie jest po drodze...też popsuł nam sie aparat do robienia wstepnego protokółu opisowegoNesene pisze: Tak naprawdę to wszystko co jest w okolicy trasy 221 czyli Gdańsk- Przywidz jest mi po drodze ale to nie problem podjechać do Chwaszczyna czy Pruszcza jeżeli tam znacie jakiś "normalny" warsztat w którym nie strach zostawić auta ze powymieniają części albo ze zamiast rozebrać zacisk i wymienić gumki wymienią cały zacisk jeszcze bez uzgodnieniaz 4x4 znam tylko Jak-Mara ale oni to tylko Jeepy wiec nic mi po nich

Remka polecam, podejmuję się wszystkiego, nie boi się niczego a co do cen, zakresu itp rozmawia się przed robotą i nie ma niespodzianek na koniec.Misiek Cypr pisze:Blizej masz Chwaszczyno, warsztat Bartka, jest Banderas na Litewskiej, a jak chcesz isc w duze inwestycje to jeszcze Trasek.
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
nie czemu, a dla czegoNesene pisze:Czemuklucz13 pisze:ja bym tam nie pojechał?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
No to istotny powódklucz13 pisze:nie czemu, a dla czegoNesene pisze:Czemuklucz13 pisze:ja bym tam nie pojechał?
noooooNesene pisze:No to istotny powódklucz13 pisze:nie czemu, a dla czegoNesene pisze:
Czemu?
Jutro rano jestem umówiony do Remka. Zobaczymy jak bedzie