Zderzaki do L200
Moderator: Kosiarz
- Chrząścik Tomasz
Zderzaki do L200
planuję w swioim L200 w najbliższym czasie wzmocnić się na zderzakach, w związku z tym mam pytanko, czy posiadacie jakieś ciekawe rozwiązania, fotki, na których mogę coś podpatrzeć i posłuchać opini,co się sprawdza i jak robi... dzięki
--------------------
p.s. a jakbyście coś planowali w przyszłym tygodniu w okolicach Piwnicznej to dajcie please znać, jadę tam na ferie, a śniegu raczej nie będzie...
--------------------
p.s. a jakbyście coś planowali w przyszłym tygodniu w okolicach Piwnicznej to dajcie please znać, jadę tam na ferie, a śniegu raczej nie będzie...
Chodzi Ci np. o coś takiego??
http://www.wroclaw4x4.org/galeria/pictu ... nd=209,346
lub
jeśli tak to pisz na pw bo ostatnimi czasy mam bardz moło czasu na aktywne udzielanie się na forum
lub
jeśli tak to pisz na pw bo ostatnimi czasy mam bardz moło czasu na aktywne udzielanie się na forum

Ostatnio zmieniony ndz sty 21, 2007 10:38 pm przez *MadMax*, łącznie zmieniany 1 raz.
I Herkules dupa gdzie żelaza kupa!!!
- Chrząścik Tomasz
- Chrząścik Tomasz
Nawijak to T-Max 11000 a jeśli chodzi projekt i wykonawstwo jest kolegi, który mi to zrobił i to w bardzo fajnej cenie
Podpowiedź masz na tych fotkach z linków tam jest podany adres do jego strony
A obrazek z awatara mogę Ci zaraz wyłać
Tylko pamiętaj, że pod takiego klamota dobrze jest mieć mocniejsze drążki skrętne bo oryginały szybko nie dają rady

Podpowiedź masz na tych fotkach z linków tam jest podany adres do jego strony

A obrazek z awatara mogę Ci zaraz wyłać

Tylko pamiętaj, że pod takiego klamota dobrze jest mieć mocniejsze drążki skrętne bo oryginały szybko nie dają rady

Misiu a gdzie taken drążkki można zanabyć i ten nawijak*MadMax* pisze:Nawijak to T-Max 11000 a jeśli chodzi projekt i wykonawstwo jest kolegi, który mi to zrobił i to w bardzo fajnej cenie![]()
Podpowiedź masz na tych fotkach z linków tam jest podany adres do jego strony![]()
A obrazek z awatara mogę Ci zaraz wyłać![]()

BTW masz juz założone poszerzenia Pacera - bo mi zdjecie L 199+1 sa potrzebne w celach markjetingowych

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- MECHANIZATOR
- jestem tu nowy...
Wy mnie towarzyszu jaj sobie nieróbcie z tymi drążkamiEskapada pisze:Misiu a gdzie taken drążkki można zanabyć i ten nawijak*MadMax* pisze:Nawijak to T-Max 11000 a jeśli chodzi projekt i wykonawstwo jest kolegi, który mi to zrobił i to w bardzo fajnej cenie![]()
Podpowiedź masz na tych fotkach z linków tam jest podany adres do jego strony![]()
A obrazek z awatara mogę Ci zaraz wyłać![]()
Tylko pamiętaj, że pod takiego klamota dobrze jest mieć mocniejsze drążki skrętne bo oryginały szybko nie dają rady![]()
BTW masz juz założone poszerzenia Pacera - bo mi zdjecie L 199+1 sa potrzebne w celach markjetingowych

BTW fotki będą niebawem a poszerzenia miały być montowane w piątek ale ze względu na wiatry churaganowe i takie tam nie było prądu

w związku z czym lypa z tego wyszła

Ale testy poligonowe wykonane w czwartek dowiodły, że pickupy też robią a i przy 33" nie muszę nawet nic z balchy wyrzynać

nooo muszę przyznać fachowo to wyglada .. prawie jak z antypodów.
jutro wezmne cyfruffke i krokodylą twarz katamarana wkleje.. tylko żeby mi potem któren nie wkleił do "najlepsze grile świata" a skwierzyńska to się z zasugerowania czerwonym kolorem wzieła.. stoi tam l200 na MT czerwone.
Ciekawe czyj ci on??
jutro wezmne cyfruffke i krokodylą twarz katamarana wkleje.. tylko żeby mi potem któren nie wkleił do "najlepsze grile świata" a skwierzyńska to się z zasugerowania czerwonym kolorem wzieła.. stoi tam l200 na MT czerwone.
Ciekawe czyj ci on??
długi może więcej
- Chrząścik Tomasz
Mad Max
czołgiem chłopaki... wróciłem... i już jestem. Maksiu jeszcze raz dzięki za te kilka informacji... wracamy do tematu, a przy okazji faktycznie posłucham Twojej rady na temat drążków, fakt jest faktem, że mnie już moje wkurzają powoli
CHRZĄSZCZU TEAM
dos tres diamentos
gg 7660070
komóra 24h 604-41-70-37
dos tres diamentos
gg 7660070
komóra 24h 604-41-70-37