Sprawdź sobie ustawienie świateł, prawdopodobnie świecisz za wysokoArturko pisze:Ja juz po operacjiwg opisu kolegow z forum.

Moderator: Kosiarz
Sprawdź sobie ustawienie świateł, prawdopodobnie świecisz za wysokoArturko pisze:Ja juz po operacjiwg opisu kolegow z forum.
A piszesz o ......alibia1112 pisze:12szt w longu potwierdzam
Może nie Pajero ale Galloper i z klimą - działającą po body lifcie.PAJERO Driver pisze:Opisywałem z fotorelacją lift swojego poprzedniego P-II 3d... Mam takie pytanie liftował ktoś budę w P-II 3d z klimą..Czy wystarczy całość czyli rurki klimy odkręcić od budy..
Po czym potem liftować w górę..coś na zasadzie akcji z chłodnicą wody itp..
Proszę o info tych co liftowali budy z klimą i nadal im klima działa....
![]()
" Marcingalloper Dzięki za cynkaMarcingalloper pisze:"PAJERO Driver pisze:Opisywałem z fotorelacją lift swojego poprzedniego P-II 3d... Mam takie pytanie liftował ktoś budę w P-II 3d z klimą..Czy wystarczy całość czyli rurki klimy odkręcić od budy..
![]()
Zwróć uwagę, ale nie wiem czy tak będzie też w Pajero, na przewód jednożyłowy idący od sprężarki do kostki - w Galloperze jest on zbyt krótki i trzeba przy podnoszeniu rozpiąć kostkę i po lifcie trochę przedłużyć ten przewodzik.
Kostka jest koło zbiorniczka spryskiwaczy, można powiedzieć że wychodzi z tej samej wiązki, która idzie też i do pompek spryskiwaczy. Idź od sprężarki po przewodziku i powinno być coś takiego:PAJERO Driver pisze:" Marcingalloper Dzięki za cynkaMarcingalloper pisze:"PAJERO Driver pisze:Opisywałem z fotorelacją lift swojego poprzedniego P-II 3d... Mam takie pytanie liftował ktoś budę w P-II 3d z klimą..Czy wystarczy całość czyli rurki klimy odkręcić od budy..
![]()
Zwróć uwagę, ale nie wiem czy tak będzie też w Pajero, na przewód jednożyłowy idący od sprężarki do kostki - w Galloperze jest on zbyt krótki i trzeba przy podnoszeniu rozpiąć kostkę i po lifcie trochę przedłużyć ten przewodzik.w którym miejscu jest u Ciebie ta kostka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość