kopułka
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
kopułka
witam.koledzy jak zabezpieczyć kopułkę zapłonową przed zalaniem wodą w 3.0v6.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: kopułka
radosław nowak pisze:witam.koledzy jak zabezpieczyć kopułkę zapłonową przed zalaniem wodą w 3.0v6.
świetnie się nadaje do tego celu rękawiczka gumowa, jak gdzieś znajdzieś 7 palczastą to masz juz patent

Czwarte serce 

Ta, pytanie zaiste z gatunku tych mądrych. Zwłaszcza, że wali cała woda z wentylatora akurat na kopułkę.
Porządny oring uszczelniający kopułkę, nowe całe kable i nowe całe kapturki + kawałek gumy osłaniający od przodu aparat.
Trochę pomaga, ale jak stoisz w konkretnej wodzie to wentylator i tak robi taki kipisz, ze woda jest wszędzie.
Możesz próbować z powodu braku siedmiopalcowych rękawiczek próbować z poszczegolnymi palcami (ale to bez sensu - próbowałem).
Porządny oring uszczelniający kopułkę, nowe całe kable i nowe całe kapturki + kawałek gumy osłaniający od przodu aparat.
Trochę pomaga, ale jak stoisz w konkretnej wodzie to wentylator i tak robi taki kipisz, ze woda jest wszędzie.
Możesz próbować z powodu braku siedmiopalcowych rękawiczek próbować z poszczegolnymi palcami (ale to bez sensu - próbowałem).
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.