GAŚNIE NA ZIMNYM SILNIKU
Moderator: Kosiarz
GAŚNIE NA ZIMNYM SILNIKU
Witam
Mam pytanko kupiłem nie dawno moje 1 mitsu problem wystapił 2 dni po zakupie po zapaleniu samochód pracuje idealnie jednakze po przygazówce na zimnym silniku gasnie przy ciepłym silniku problemy znikaja jezeli ktoś może cos dodac prosze o pomoc
Mam pytanko kupiłem nie dawno moje 1 mitsu problem wystapił 2 dni po zakupie po zapaleniu samochód pracuje idealnie jednakze po przygazówce na zimnym silniku gasnie przy ciepłym silniku problemy znikaja jezeli ktoś może cos dodac prosze o pomoc
dzieki i pozdro
Pajero long 3,5 V6
Pajero long 3,5 V6
No kto pierwszy?
Mogę dzisiaj ja?
A więc :
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=40208
to na początek.
Później profil, jakie auto, jaki silnik.
No i opcja szukaj.
Mogę dzisiaj ja?
A więc :
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=40208
to na początek.
Później profil, jakie auto, jaki silnik.
No i opcja szukaj.
3.0 V6 +Ironman
po mojemu to takGORGO pisze:sorryzapomniałem 3,5 benzynka 1994 long

Każdy użytkowników Pajero V6 3.5 na forum zawsze ma kłopoty z tym motorem - nie dla tego ze zły motor dla tego ze to 12 letni motor, drogi w obłusudze i mało kto potrafi go serwisować i baa zdiagnozować

tak, tak wiem fajne masz pajero full wypas, tanio kupiłeś no teraz POWODZENIA

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
ok dzieki za dobra rade chciałem takie mam 3,5 i bede nim jezdził pytałem tylko o porade mysle ze poprostu trzeba jechac do mechanika przepuscic prze kompa i tyle no i nie przesadzaj z mechanikami mysle że żyjemy w XXI wieku i nie bedzie z tym problemu (a tak nawiasem jezdzi sie nim wysmienicie )
dzieki i pozdro
Pajero long 3,5 V6
Pajero long 3,5 V6
Z 2.5TD bym Ci pomógł bo już prawie całego przeruchałem
, ale z 3.5V6 to ni huhu 
ktoś tu ostatnio pytał o mechanikera w Twojej okolicy - uderz do kolesia, może ma jakiś namiar. Motorek masz w miśku "trudny" więc włóż energię na znalezienie dobrego fachowca do niego. A jak masz samozaparcie to u kol. @Gebelsa na serwerku leżą kwity na miśki - download i ognia.
no i szczere: POWODZENIA, bez sarkazmu.

ktoś tu ostatnio pytał o mechanikera w Twojej okolicy - uderz do kolesia, może ma jakiś namiar. Motorek masz w miśku "trudny" więc włóż energię na znalezienie dobrego fachowca do niego. A jak masz samozaparcie to u kol. @Gebelsa na serwerku leżą kwity na miśki - download i ognia.
no i szczere: POWODZENIA, bez sarkazmu.
wydaje mi sie czy jednak zasialiśmy ziarno nie pewnościGORGO pisze:ok dzieki za dobra rade chciałem takie mam 3,5 i bede nim jezdził pytałem tylko o porade mysle ze poprostu trzeba jechac do mechanika przepuscic prze kompa i tyle no i nie przesadzaj z mechanikami mysle że żyjemy w XXI wieku i nie bedzie z tym problemu (a tak nawiasem jezdzi sie nim wysmienicie )

GORGO pisze:dzieki i pozdrawim
p.s. naprawde taki problem z tym silnikiem a 3.0 jest lepsze?

do czasu wybuchu np przepływomierza który do kupeinia jest tylko i wyłacznie w ASO za 6 tys złGORGO pisze: (a tak nawiasem jezdzi sie nim wysmienicie )

BTW to dobry motor - montowany nie tylko w Pajero ale 3000 GTO w Dodgu itd ja tylko jestem święcie przekonany ze mało kto potrafi go serwisować w tym kraju
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Esku ty byś nie był dobrym graczem w pokera, Ty zdecydowanie za szybko odkrywasz karty
Daj się wykazać człowiekowi, niech od siebie coś dorzuci, pomęczy się itp itd. bo jak nie to znowu ktoś cię zwymyśla od bananowych fra...coś tam
.
A może trzeba by wprowadzić zasadę wkupnego - np minimum 10 postów

A może trzeba by wprowadzić zasadę wkupnego - np minimum 10 postów

Zbowid

hm no tak powiedzmy wrócmy do tematu za 2 miesiące a bynajmniej po tej usterce moze jak pojezdze nim troche to dojde do wniosku tajkiego jak wy narazie jednak licze na to ze kupiłem samochod który spełnia moje oczekiwania oczywiscie mówie to jako pełen laik i niech tak pozostanie dziekuje za dobre rady
może jednak znajdzie sie ktoś kto uwaza ze to auto jest ok zachęcam do wpisu!!!
może jednak znajdzie sie ktoś kto uwaza ze to auto jest ok zachęcam do wpisu!!!

dzieki i pozdro
Pajero long 3,5 V6
Pajero long 3,5 V6