jakby coś pękło to byś miał do mnie pretensje , że Cię podpuściłemPrzemy pisze:@Adas a nie mogłeś powiedzieć wcześnieja ja sie tyle namęczyłem ja wyciągać i giąć.....
![]()

Moderator: Kosiarz
jakby coś pękło to byś miał do mnie pretensje , że Cię podpuściłemPrzemy pisze:@Adas a nie mogłeś powiedzieć wcześnieja ja sie tyle namęczyłem ja wyciągać i giąć.....
![]()
ano raz se tak podnioslem maske co by zobaczyc czy silnik jeszcze jestFlor pisze:a co tam masz takiego ciekawegoVidelec pisze:no chyba ze z ciekawosciPrzemy pisze:zapewne za rzadko pod maska zaglądasz![]()
Murzyn pisze:ja podepnę sie pod temat... dlaczego zdecydowana większość osób liftuje budę o 4 cm, jak kolega Antosiwo u siebie przetestował 8cm i wyszło ze nic więcej nie trzeba rezac w porównaniu do liftu 4-5cm??
środek ciężkości niewiele się zmieni, bo większość masy i tak jest na ramie (jak ktoś słusznie wcześniej zauważył). Jest jakieś logiczne wytłumaczenie?
rozumiem, że będziesz wstawiał 35 calowe oponyMurzyn pisze:wyczytalem (moze znowu zle, ale pol dnia draze juz temat) ze przy 5cm bodyliftu 35 obcieraja i trzeba podcinac nadkola, a tego nie chce robic - z reszta w classicu byloby to trudniejsze.
dodatkowo mam progi (orginalne), ktorych sciagniecie mimo ze jest mozliwe poniesie za soba konsekwencje motania chlapaczy, a to znowu bocznych listew itd itd (jeszcze sie temu przygladne, albo wrzuce foto auta to cos doradzicie) czyli im buda wyzej tym mniejsze prawdopodobienstwo ze sie toto urwie, albo na tym zawisnie
Jezeli sie myle to prosilbym o sprostowanie
KML1 pisze:Pewnie że chcę , podeślij namiar na gościa, jaka średnic wałka i ile to u Niego kosztuje.
Dzięki Pozdro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość