Kiedyś Nissan Patrol GR 2.8 Y61 ( zajechany i sprzedany )
Toyota Hilux 3.0 (obecnie, do pracy)
szukam Miśka Pajero do przeprawy.

Moderator: Kosiarz
Szalestó do 15 tys. W miare seryjny ewentualnie delikatnie podrasowany ale bez przesady. Na przełaj przez bagna nie będę jeździłalibia1112 pisze:Szukasz benzyny czy ropniaka?
określ też ile szelestów chcesz przeznaczyć na strucla?
szukasz serii?
Jakoiś szczególny model wyposażenie środka klima????pepisdd pisze:70% czarne i 30% teren
Taki był mój zanim go pociąłem i założyłem klatkę i 2 wyciągarki.pepisdd pisze:Maćku, fajnie by było jakby miał SS i blokadę z tyłu. Klimatyzację niekoniecznie, ale jak będzie to się nie zmarnuje ;]. Budżet to 15000 zł plus 5000 zł na pakiet startowy - czyli konserwacja, drobne naprawy, rozrząd, oleje + ew. jakieś ATki. Raczej skupiam się na pajero. Na toykę nie mam kasy. Patrol jakoś mi nie podchodzi.
pzdr
a co za Pajero kupiłeś ?gudi pisze:Witam wszystkich.
Swojego Pajero kupiłem na przełomie kwietnia i maja. Muszę nadmienić, że jest to moja pierwsza terenówka i zarazem spełnienie jednego z dziecięcych marzeń![]()
Jak na razie po trochu zbieram doświadczenia i uczę się jazdy w terenie.
Życzę wszystkim i sobie wielu emocjonujących kilometrów po bezdrożach!
Dodam jeszcze, że jest to wersja krótka czego zaczynam powoli żałować. Czasami brakuje mi miejsca.gudi pisze:Pajero I z 88 roku czyli mój równolatek
2,5 TD nie grzeszy mocą ale za to pojedzie prawie na każdym paliwie
Długiego łatwo powiesić na brzuchu i wtedy się żałuje, że nie jest krótkigudi pisze: Dodam jeszcze, że jest to wersja krótka czego zaczynam powoli żałować. Czasami brakuje mi miejsca.
nickczemnik pisze:Długiego łatwo powiesić na brzuchu i wtedy się żałuje, że nie jest krótkigudi pisze: Dodam jeszcze, że jest to wersja krótka czego zaczynam powoli żałować. Czasami brakuje mi miejsca.Wszystko ma jakieś zady i walety.
zunmen pisze:Witam Wszystkich
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Pajero II w Longu z silnikiem 2.8TD. Jak na razie auto stoi na oponach 31x10,5x15
Planuje jeszcze w tym miesiący zrobić bodylift +2" + 2" zawieszenie ( zamówiłem już zestaw +2" Trail Master ) i wsadzić oponke 33"
Rama juz zdrowa. Po zakupie okazało się ze własciwie od tylnich drzwi do konca jej nie ma
. 2 tygodnie zajęło wyspawanie nowej z 3 mm blach + wzmocnienia i konserwacja calego dołu
Teraz juz tylko pozostało walczyc z problemem palenia - ale już blizej niż dalej
Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości