Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
Witam wszystkich, mam na imię Marcin.
Chcę rozpocząć swoją przygodę z błotem, to tej pory były turystyczne motocykle.
Myślę nad zakupem Pajero I Zarejestrowałem się żeby co nieco dowiedzieć się o nim i czy warto.
Chcę rozpocząć swoją przygodę z błotem, to tej pory były turystyczne motocykle.
Myślę nad zakupem Pajero I Zarejestrowałem się żeby co nieco dowiedzieć się o nim i czy warto.
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich posiadaczy 4x4
Mitsubishi nie będzie moim pierwszym 4x4. Pierwsze w postaci FROTA A LONG1995 2.3TD,BF Goodrich MT.LIFT 2'',BILSTEIN B6. Więc postanowiłem, że trzeba kupić coś porządniejszego.
Mitsubishi dostało:
-buciki-oponyBF GOODRICH MUD TERAIN 235/85R16
-amortyzatory przednie EFS ELITE
-oczywiście nowy rozrząd,paski klinowe,filterki oraz olejek do serduszka
https://images81.fotosik.pl/951/ddd9d3b8fa35fb3cmed.jpg
https://images83.fotosik.pl/950/2e7c668cb5e35987med.jpg
https://images83.fotosik.pl/950/9ec8d607663fb965med.jpg
Teraz zastanawiam się nad LIFTEM zawieszenia;
--sprezyny tylne
--amory tylne
--poliuterany zawieszenia
---amortyzator skretu
Pozdrawiam

Mitsubishi nie będzie moim pierwszym 4x4. Pierwsze w postaci FROTA A LONG1995 2.3TD,BF Goodrich MT.LIFT 2'',BILSTEIN B6. Więc postanowiłem, że trzeba kupić coś porządniejszego.
Mitsubishi dostało:
-buciki-oponyBF GOODRICH MUD TERAIN 235/85R16
-amortyzatory przednie EFS ELITE
-oczywiście nowy rozrząd,paski klinowe,filterki oraz olejek do serduszka

https://images81.fotosik.pl/951/ddd9d3b8fa35fb3cmed.jpg
https://images83.fotosik.pl/950/2e7c668cb5e35987med.jpg
https://images83.fotosik.pl/950/9ec8d607663fb965med.jpg
Teraz zastanawiam się nad LIFTEM zawieszenia;
--sprezyny tylne
--amory tylne
--poliuterany zawieszenia
---amortyzator skretu
Pozdrawiam
BF Goodrich Mud-Terrain.Błoto wiążę
)
SĄ LUDZISKA JEST EKIPA

SĄ LUDZISKA JEST EKIPA
Witam wszystkich miłośników 4x4. Nazywam się Karol pochodzę z pomorza. W tym roku planuję zrealizować moje marzenie związane z jazdą terenową. W 99% zdecydowałem się na Pajero II 2.8 Long. Auto będzie służyło do wypraw po europie. Jako że jestem lajkiem w dziedzinie aut terenowych mam nadzieję że będę mógł liczyć na wasze cenne porady 

Witam wszystkich, stałem sie posiadaczem jeżdżącej rdzy z napędem na 4 L200, 2000 rok
Pewnie będę wam zawracał głowę gdyż jest to projekt naprawczy. Nie mogłem pozwolić mu zniszczyć sie u poprzedniego właściciela. 

Witam
Jak wszyscy nowi postanowiłem się przywitać
Posiadam PAJERO II cabrio
Za jakiś czas wrzucę zdjęcie narazie pracuje nad karoseria
Pozdrawiam
Jak wszyscy nowi postanowiłem się przywitać
Posiadam PAJERO II cabrio

Za jakiś czas wrzucę zdjęcie narazie pracuje nad karoseria
Pozdrawiam
Witam serdecznie, nie mam doświadczenia w 4x4, zakupiłem Pajero II i mam mnóstwo pytań serwisowych, jeśli ktoś zna i chce może mi podać linki do najważniejszych rzeczy na początek
Witam wszystkich. Jestem z pod Wrocławia i od dwóch lat jeżdżę i motam pll 4d56 3d
Cześć wszystkim
Ostatnio poczułem mięte do terenówek i postanowiłem wpaść do was jako doświadczonych offroadowców, aby rozpocząć nowa przygodę
Lubię majsterkować przy autach, lecz nigdy jeszcze żadnej terenówki nie serwisowałem, a tylko osobówki. Ostatnio oglądałem wyścig pod Ełkiem jak uczestnicy przeprawiali się przez rzeczkę, i korzystając z okazji zamieniłem kilka słów z uczestnikami rajdu w temacie od jakiego auta zacząć. Bardzo sympatyczni ludzie, których gorąco pozdrawiam. Następnego dnia prowadziłem z zamiarem zakupu Mitsubishi Pajero 97' 2,8D po terenie turystycznie i spodobała mi się jazda i możliwości. Obecnie jestem na etapie poszukiwań auta terenowego, a forum jest skarbnicą wiedzy i wymianą doświadczeń.
Serdecznie pozdrawiam całe forum
Ostatnio poczułem mięte do terenówek i postanowiłem wpaść do was jako doświadczonych offroadowców, aby rozpocząć nowa przygodę

Serdecznie pozdrawiam całe forum

Witaj 

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Elaboratow pisać nie bede 
chciałem sie po prostu przywitac

chciałem sie po prostu przywitac
Cześć. Jestem ŚWIEZYM niezamierzonym
posiadaczem L200 . Autko kupione przez przypadek , w trakcie poszukiwan innego do pewnego projektu , w pełnej nieswiadomości stanu ducha JEGO , koloru a nawet rocznika
Ale jest we mnie .... na razie DUCH walki więc bedę tu teraz trochę pytał ....
A więc \wszystkim HEEELLLOŁ

A więc \wszystkim HEEELLLOŁ

Ufaj Bogu, ale Hi-lifta miej na pace.
Cześć Wam!
Niedawno kupiłem fajne Montero Sport V6
Autko delikatnie podniesione na kolach At 265/75
Do wakcji 2019 chcę go wyszykować na wyjazd gdzieś na południe
Jak coś pójdzie do przodu to się pochwalę
pozdrawiam Wszystkich i wesołych Świąt
Niedawno kupiłem fajne Montero Sport V6
Autko delikatnie podniesione na kolach At 265/75
Do wakcji 2019 chcę go wyszykować na wyjazd gdzieś na południe

Jak coś pójdzie do przodu to się pochwalę
pozdrawiam Wszystkich i wesołych Świąt

Montero Sport V6 na lekkim lifcie + koła AT 32'
Cześć,
Jak świeżo upieczony posiadacz Pajero II 2.5 TD, chcę przywitać się z wszystkimi fanami trzech diamentów.
PS.Dużo błota w nowym roku
Jak świeżo upieczony posiadacz Pajero II 2.5 TD, chcę przywitać się z wszystkimi fanami trzech diamentów.
PS.Dużo błota w nowym roku

Pajero 2.5 TD
Witam wszystkich. Jestem użytkownikiem Pajero 2,5TD z Podlasia. Aktualnie walczę z reduktorem i chciałbym wymienić doświadczenia.
Witam, od pół roku jestem użytkownikiem pajero 3.2did short, aktualnie jestem w trakcie poszukiwania jakiegoś dobrego oświetlenia
Pozdrawiam

- moreff
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszytkich ! Mam na imie Sergey, jestem z Kijowa. Już 2 miesiące mieszkam w Krakowie razem z samochodem Pajero 1 3.0 V6 Offroad edition ta moją rodziną.
Chciałem zapytać - gdzie można znależć jakiś tereny koło Krakowa ?
Jak można otrzymać dostęp do foru "4x4 Małopolska" ?
W niedziele 24.03 o 11.00 chcialibyszmy pojechać z Krakówa do Zamku Tenczyn w Rudnie, jade 3 terenówki: Pajero 1, Grand Cherokee WK2, Audi Q5. Będę bardzo przyjemno, jak ktoś eszcze będzie chciał echać.
Z góry dziękuje za odpowiedz !
Chciałem zapytać - gdzie można znależć jakiś tereny koło Krakowa ?
Jak można otrzymać dostęp do foru "4x4 Małopolska" ?
W niedziele 24.03 o 11.00 chcialibyszmy pojechać z Krakówa do Zamku Tenczyn w Rudnie, jade 3 terenówki: Pajero 1, Grand Cherokee WK2, Audi Q5. Będę bardzo przyjemno, jak ktoś eszcze będzie chciał echać.
Z góry dziękuje za odpowiedz !
- moreff
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Dziękuje, coś znalażłem, ale bardzo mało.
Siemandero
Wczoraj przez przypadek ( tak mi się wydaje ) stałem się posiadaczem Pajero 2 2.5 tdi 1995r krótkiego, wiem e wtopiłem ale po Sportage 1 gen nic mnie chyba nie jest w stanie zaskoczyć.... Buda poobijana , rama w niezłym stanie , nie znalazłem miejsca gdzie wlazł młotek ( pewnie za słabo szukałem . Silnik odpala z półobrotu ale coś tłucze tak na tępo nie metalicznie , fura ma 320kkm dałem za nią 3k łomot w silniku wg. zeznań poprzedniego właściciela zaczął się 200km po wymianie rozrządu .... Także ten tego witam wszystkich
Wczoraj przez przypadek ( tak mi się wydaje ) stałem się posiadaczem Pajero 2 2.5 tdi 1995r krótkiego, wiem e wtopiłem ale po Sportage 1 gen nic mnie chyba nie jest w stanie zaskoczyć.... Buda poobijana , rama w niezłym stanie , nie znalazłem miejsca gdzie wlazł młotek ( pewnie za słabo szukałem . Silnik odpala z półobrotu ale coś tłucze tak na tępo nie metalicznie , fura ma 320kkm dałem za nią 3k łomot w silniku wg. zeznań poprzedniego właściciela zaczął się 200km po wymianie rozrządu .... Także ten tego witam wszystkich

Nie ważne czym ważne gdzie
W tej części foruma jestem nowy, więc witam się.
Po długiej nieobecności wśród braci offrołdowej powróciłem w L200
Po długiej nieobecności wśród braci offrołdowej powróciłem w L200
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Twojego avatara trudno zapomnieć 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Cześć
Kupiłem niedawno Pajero 2 2.5, narazie naprawiam,później będę jeździł gdzieś dalej- Rumunia, Ukraina....
Pozdrawiam wszystkich.
Kupiłem niedawno Pajero 2 2.5, narazie naprawiam,później będę jeździł gdzieś dalej- Rumunia, Ukraina....
Pozdrawiam wszystkich.
Cześć wszystkim, jestem Kuba, mieszkam w Przeworsku na podkarpaciu, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Pajero 2 2,5td w longu z 1991 roku. Ramę już pospawałem
Autko jest trochę zmęczone nieogarnięciem poprzedniego właściciela ale powoli doprowadzam je do stanu używalności. Pierwsza terenową modyfikacja jest chiński mtek 265/70 r16, co będzie później się zobaczy 

-
- jestem tu nowy...
Powitać wszystkich 

Witam wszystkich ponownie po prawie 10 letniej przerwie. Znów przesiadłem się na miśka bo mi sie terrano posypało a trafił mi się Pajerak tanio.