no wróciłem , k.urwa , jak zdążę z tym ruratorem na Zmotę to się krzyżem w kościele położę. Bobon , słuchaj , jak już misiek (ale też rurator) i ni uja nic innego to: sztywny most , najlepiej z blokadą przód , skrzynia manual , koło na początku i koło na końcu (pewnie kosztem skrócenia tej pięknej ramy

) , chłodnie może tył (tu są różne opinie , ja preferuję tył , plus dodatkowa pompa wody) , reduktor bym wymienił (ten dziwnie strzelający mnie nie przekonuje) , najlepiej z opcją pto , oczywiście bigstar , silnik z pojarki żwawy jest (oczywiście tylko benzyna w opcji 180 kM , żadnych ciężkich diesli) , wyj..ać , wszystko co zbędne , wyspawać piękną klatkę , zrobić i przemyśleć milion innych detali i potem to już tylko ogień.
Adaś , ja wiem że dobrze jeździsz , i dobry kierownik to trabantem opierdo.li średniej klasy rajd , ale jak ostatnio zacząłem jeździć w extremie to sprzęty które się tam pojawiają mocno są odstające od seryjnych wozów i niestety , albo lekka suka (też już obecnie dobrze zmotana) , albo nie ma zlituj.