weź pod uwagę że ten "miś" jeździ w ADV (pomimo całkowitej niezgodności z regulaminem)bobon pisze: Mój ma bardziej przypominać misia i będzie trochę lepiej zdłubany,ale miej więcej coś takiego budujemy

Moderator: Kosiarz
weź pod uwagę że ten "miś" jeździ w ADV (pomimo całkowitej niezgodności z regulaminem)bobon pisze: Mój ma bardziej przypominać misia i będzie trochę lepiej zdłubany,ale miej więcej coś takiego budujemy
bobon pisze:Flor kiedyś pytałeś mnie do czego szykuję furmankę odpowiedziałem Ci że do extremu ,nie chodziło mi o klasę w pucharze polski tylko o extremalne warunki.Zdaje sobie sprawę że EXT w pp to całkowicie inna bajka niż ADV.
Obawiam się że mój miś może mieć problemy z dopuszczeniem do ADV, ale są przecież inne rajdy gdzie podziały są inne niż w PP.
niestety za jakość musisz zapłacićbobon pisze:Tu poważniejsza sprawa-mam założone nowe amory i sprężyny iron mana dedykowane do pajero ,niestety na szybszych odcinkach samochód jest trudny do opanowanie na skutek złej amortyzacji-Czy można temu zaradzić w jakiś rozsądnych kosztach czy jedyną alternatywą jest zakup za masakryczną kasę jakiś bilsteinów![]()
bobon pisze:Dlaczego,ostatnie badania wyszły mi całkiem niezłe ,więc na tamten świat się nie wybieram
![]()
majkii pisze:szkoda by było gdyby serial się zakończył po cichu
Miśkowa transformacja musi trwać
Kibicuję od początku trwania prac przy misku, mam nadzieję iż projekt jeszcze żyjePS.Przy rurce prace w końcu nabrały tempa i mam nadzieje że pod koniec marca w końcu wyjedzie na testy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości