dystanse czy felgi z innym et
Moderator: Kosiarz
Re: dystanse czy felgi z innym et
Nie mówię o stalówka, chodzi o alusy
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
kolega z forum proponuje mi swoje dystanse 30 mm w dobrej cenie z zastrzeżeniem ,że felgi to lepszy wybór
zastanawiam się czy w ogóle jestem w stanie znaleźć coś z alu 15tek z ujemnym et
lub zrobić jak radzi Mroczny kupić używki wypiaskować wymalować... tyle ,że stalówki z patrola urodą nie grzeszą

zastanawiam się czy w ogóle jestem w stanie znaleźć coś z alu 15tek z ujemnym et
lub zrobić jak radzi Mroczny kupić używki wypiaskować wymalować... tyle ,że stalówki z patrola urodą nie grzeszą

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
ja mam takie z tutejszego sklepu u siebie w tujocie. Bardzo fajne, tanie, nie korodują, nie rozdupiły się, nie są krzywe...lukas 78 pisze:http://allegro.pl/felgi-16x7-6x139-7-et ... 24517.html
http://allegro.pl/felga-felgi-6x139-7-1 ... 85641.html
a z czymś takim miał ktoś do czynienia
bierz i będziesz zadowolony
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Da się - miałem takie:lukas 78 pisze:kolega z forum proponuje mi swoje dystanse 30 mm w dobrej cenie z zastrzeżeniem ,że felgi to lepszy wybór![]()

y60 autobus, czerwony.
wertuję co się da ale takich nie widziałem
Czarna stalówka ma swój urok zastanawiam się co z kapslami bez kapslów zepsuję sobie dizajna
Nie pali się ,może jeszcze ktoś coś wrzuci do tematu
Na ile ET na minus mogę wyjść żeby czegoś nie zepsuć

Czarna stalówka ma swój urok zastanawiam się co z kapslami bez kapslów zepsuję sobie dizajna

Nie pali się ,może jeszcze ktoś coś wrzuci do tematu

Na ile ET na minus mogę wyjść żeby czegoś nie zepsuć

-
-
Osobiście nie miałem, i od razu zaznaczę że mogę się mylić ale:lukas 78 pisze:http://allegro.pl/felgi-16x7-6x139-7-et ... 24517.html
http://allegro.pl/felga-felgi-6x139-7-1 ... 85641.html
a z czymś takim miał ktoś do czynienia
- Wolałbym w 100% kupić felgi od Patrola, nawet lekko zjechane ale proste i je sobie ładnie odnowić niż kupić takie nowe, nie wiadomo czy nie chińskie co to tylko nadają się aby stały i wyglądały.
No chyba że ktoś ma, używa i się sprawdzają to OK, warto bo nowe itp, ale jeśli masz zostać testerem to ja bym odpuścił.
PS: jeśli zakupisz jakieś tam felgi lub dystanse to jak możesz weź zrób zdjęcia przed i po zamontowaniu żeby było widać różnicę. Jak będzie +2 do stylu to sam bym zakupił bo te co mam Galloperowskie z dobrymi jeszcze Dualerami zostałyby na lekkie wypady asfaltowe (morze, mazury), a BFG AT założyłbym na te "nowe" felgi z innym et.
Edytuję i dodaję bo nie zauważyłem drugiej strony tego tematu i nie czytałem wiadomości z tej strony, więc o beta testerze zdanie odpada.
Nie ukrywam ,że wolałbym alu ale Mroczny mnie kusi tymi stalówkami
Czy z tych dwóch linków co dałem to będzie ten sam chińczyk robił, czy może jeden był w lepszym humorze
Przeciętnie po 2 stówki chodzą te felgi czy to jakaś różnica kto to wyprodukował

Czy z tych dwóch linków co dałem to będzie ten sam chińczyk robił, czy może jeden był w lepszym humorze

Przeciętnie po 2 stówki chodzą te felgi czy to jakaś różnica kto to wyprodukował

-
-
Ja tam nie wiem, nie znam się, zarobiony jestemlukas 78 pisze:Nie ukrywam ,że wolałbym alu ale Mroczny mnie kusi tymi stalówkami![]()
Czy z tych dwóch linków co dałem to będzie ten sam chińczyk robił, czy może jeden był w lepszym humorze![]()

Weź pod uwagę to że Patrolowe felgi na bank lepiej w błocie idą, już samo to że są z Parchatego daje w terenie sporo

Rozglądam się i ja za jakimiś felgami

Miałem 2 komplety alusów 15" - oba z ET -28 (został jeden na pajeraku) . Da się takie nabyć w cenie 500-600 zeta za komplet, tylko zdolności negocjacyjne trza mieć 

Pajero 2,5TD 86r. GG 649597
- PAJERO Driver
Ja w swoim poprzednim Pajero II miałem stalówki o których mowa tylko z 15' ET -25 bez żadnych dystansów itp.. opona 31x10.50 R15
1.
2.
1.

2.

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....
GG: 4883455
wygląda przyzwoicie
co Ty tam za świecidła masz na zderzaku ?
co Ty tam za świecidła masz na zderzaku ?
- PAJERO Driver
Są to reflektory xenonowe dalekosiężne 9 cali seria Orange HID 12V/35W Frimy LEDHIDER 

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....