a może terrano z 3.0 https://www.olx.pl/motoryzacja/samochod ... om%5D=3000 tu silnik nie wybucha 160km 350nm
Moderator: Kosiarz
ale on taki bardziej lanser i cfaniaczek
Nie wiem, nie poznałem. Próbuję unikać hien. Niestety ma monopol na filety do toyot, więc będę musiał poznać...
miejsca dużo w środku a jak wywalisz 3 kanapę to się spory bagażnik robi i w sumie 5 osób wlezie bez problemu plus bagażealibia1112 pisze: ↑czw paź 29, 2020 8:39 amTakie jakieś wąskie w pasie.![]()
Muszę rozchodzić temat, albo dozbierać kaski.![]()
Ja się skusiłem i powiem, że w środku ciaśniej, niż we Fronterze. Zawieszenie sztywne, dla mnie zbyt sztywne. Za to trzylitrowe V6 pięknie ciągnie niemal od jałowych obrotów.
A ten silnik to nie jest wybuch ?Marci pisze: ↑sob paź 24, 2020 9:10 ampickup tu masz blisko https://www.olx.pl/oferta/nissan-np300- ... 5a1f0388ea miałem takiego 8lat , tył lsd , dzielność długiego parcha , koszt zabudowy tył około 1500zł używka , jak coś więcej pytaj , miękkie zawieszenie , 32" wchodzą ja miałem 235/85/16
, jedni piszą że od 2006 silnik poprawiony , inni że od 08/09r. , dziś jak bym miał wkładać silnik do d22 to bym wzioł od d40 i zmapował bym go na 190km , D22 auto niedoceniane jak terrano , mosty na szerokość jak w y60 -> 4,625 , przełorzenia takie same , zawias przedni dość wytrzymały jak na ifs , przy 3000obr V bieg na 32calach mamy 120km +-1km , sprzęgło z dmumasą , były wersje z 4szybami w elektryce , dwoma i na korbkę , bez klimy z klimą i klimatronikiem , czasami trafiały się rodzynki z fabrycznym szyberdachem , gril zazwyczaj był czarny , aczkolwiek bywały z chomowanym logiem nissana , deska i tapicerka w kolorze szarym różne odcienie , do 2005 sprzedawany był jako pickup i navara , wyposażenie w cały świat , ja miałem pickupa i miałem klimę manualną , 4szyby w elektryce , kolega miał navare i klima manualna ale szyby już na korbkęAuta te cieszą się dobra sławą, aczkolwiek występuje wada fabryczna. Wada ta dotyczy d22 po face liftingu z silnikami 2.5di rocznik 01-05. Wadliwe są wszystkie silniki od numeru 030003 do 831727 jest to końcówka numeru VIN, Vehicle Identification Number. Problemy występują przeważnie u aut z przebiegiem 80 000 - 160 000km, czasem dostajemy szanse usłyszeć niepokojący odgłos stukotania dochodzący z dołu silnika Navara stukajace panewki czasem niestety nie mamy tej szansy i bum w najmniej oczekiwanym momencie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości