Nie no, bez przesadyzu-tec pisze: A co - twoim zdaniem np. RAV4 to prawdziwa terenówka

Moderator: Kosiarz
moze i jest na czele, ale jak co poniektorym nie trafilo mi sie zebym gdzies nie dojechalPeter pisze:taaa.. ostatnie miejsce w raporcie awaryjności DECRAjogibabuu pisze:a jak....czarny bielsko pisze:Nie - dla jogibabou to LR jest prawdziwa terenowka![]()
![]()
Odwróćmy tabelę - LR na czele !![]()
a przypadkiem nie kręci tez wtedy dyfrem i pólosiami i miesza olej ciagle i generuje opory?zu-tec pisze:Nie denerwuj się Czarny, masz wiskozę - na czarnym co najwyżej 10% napędu daje na przód - tak że w kwestii paliwa to lepiej odchudź prawą nogęczarny bielsko pisze:niestety - mam full time 4WD i to mnie wqrwia bo caly czas mi zre paliwa kolo 12.5 - 13 litrow nawet na czarnym...![]()
Ta...dojechał może i nie ale za to stanął to i owszem.. np. z powodu gniazda przyczepyjogibabuu pisze:moze i jest na czele, ale jak co poniektorym nie trafilo mi sie zebym gdzies nie dojechalPeter pisze:taaa.. ostatnie miejsce w raporcie awaryjności DECRAjogibabuu pisze: a jak....![]()
Odwróćmy tabelę - LR na czele !![]()
Kazdy ma swoja opinie, wiecap4x4 pisze:To była tylko moja skromna opinja. Co do walorów technicznych się nie wypowiadam, nie wiem, nie chcę wiedzieć, ...
Jimnyczarny bielsko pisze:No wlasnie dlatego chcialbym troszke mniejsze autko, ale lepiej radzace sobie w tereniepajerolask pisze:czarny bielsko pisze: - mysle nad samurajem
Dobry wybór![]()
Tylko Pinin przy nim to monstrum
wybrał chłop górną półkęDamian pisze:już dobrze kombinujeszczarny bielsko pisze: i tak mysle zeby poszukac:
- toyoty hilux 2.4 d,
- toyoty land cruiser BJ70,
- Nissana Patrola GR krotkiego,
- albo Mercedesa G...![]()
Będziemy kibicować i podkręcać ciśnienie
Mam nadzieje, ze do roku uda mi sie cos wykombinowacmdeja pisze:wybrał chłop górną półkęDamian pisze:już dobrze kombinujeszczarny bielsko pisze: i tak mysle zeby poszukac:
- toyoty hilux 2.4 d,
- toyoty land cruiser BJ70,
- Nissana Patrola GR krotkiego,
- albo Mercedesa G...![]()
Będziemy kibicować i podkręcać ciśnienie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości