jakis nacjonalizm przez ciebie przemawia czy coJONY B pisze: JA WAM COS sa tam samochody rozne, po turasach i arabach zajechane i smierdzace, ale sa tez takie po niemcach gdzie utrzymane ok, ...........

Moderator: Kosiarz
nie ukrywam,ze handluje(oczywiscie nie tutaj,na forum,staram sie grac fer)Eskapada pisze:jakis nacjonalizm przez ciebie przemawia czy coJONY B pisze: JA WAM COS sa tam samochody rozne, po turasach i arabach zajechane i smierdzace, ale sa tez takie po niemcach gdzie utrzymane ok, ...........
nie rozmawiamy o wierzeniachJerry pisze:A Ty co wierzysz w 85 letnich sparaliżowanych SS-manow co kupili auto 20 lat temu ale jedzic nie mogliEskapada pisze:ziew??
czytaj dokladnie bo ja sobie nic nie wmawiamJONY B pisze:ja do nich nic nie mam i nikogo od SS nie przezywam,tylko ty cos sobie wmawiasz!
...........
wiesz co kolego ...pie...dolisz trzy po trzyJONY B pisze::
a tak wogole,to zawsze sie czepiasz ,co nie jest na temat, zadko widze u ciebie wypowiedz typu'' te mosty byly inne,albo jak wybic lozysko w....)
nudzisz sie i czepiasz......
znajdz post ,zacytuj udowodnij teze a nie rzucaj same slowa ...JONY B pisze:pare postow temu.przyczepiles sie mnie ze wypowiadam sie na kilku forach,i pytales ile mam samochodow,to ci odpowiedzialem,teraz udajesz zdziwionego i tak caly czas, naprawde za chwile zaczniesz sie czepiac moich bledow ortograficznych..........
Eskapada pisze:wiesz co kolego ...pie...dolisz trzy po trzyJONY B pisze::
a tak wogole,to zawsze sie czepiasz ,co nie jest na temat, zadko widze u ciebie wypowiedz typu'' te mosty byly inne,albo jak wybic lozysko w....)
nudzisz sie i czepiasz......W twoim własnym gownianym temacie o skrzyni biegow strarałem sie na tyle na ile wiem pomoc
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=22314
po drugie nie czepiam sie tylko mam odwage wyrazic swoje mysli i poglady jesli mi sie nie podoba faszystoskie okreslenie TURAS to mowie o tym
ESKAPADA przestan,,nikt tu nie jest "faszysta" temat mial sie przeistoczyc w taki o wartsci samochodow,poszedl w kieronku''tanie-czy dobre?''Eskapada pisze:wiesz co kolego ...pie...dolisz trzy po trzyJONY B pisze::
nudzisz sie i czepiasz......W twoim własnym gownianym temacie o skrzyni biegow strarałem sie na tyle na ile wiem pomoc
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=22314
po drugie nie czepiam sie tylko mam odwage wyrazic swoje mysli i poglady jesli mi sie nie podoba faszystoskie okreslenie TURAS to mowie o tym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości